Eladó ház Budapest XXII. kerület 190 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 190 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 190 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7984794
Referenciaszám: HZ080891-4579536
Frissítve: ma

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 6+1 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
784 211 Ft/m²
190 m²
Alapterület
678 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
22. ker. Baross Gábor telepen 230 nm-es, jelenleg 3 lakásra osztott családi ház, csendes, aszfaltozott zsákutcában.Az eredeti épületet 2008-ban az alapokig visszabontották, majd új tervek alapján, kibővített alapterülettel készült el a jelenlegi épület. Az összes nyílászárót kicserélték, a ház falazata és tetőszerkezete hőszigetelt. Teljes elektromos hálózat, valamint a tető is cserélve lett. Összes nettó terület 230 nm, melyből az alsó szinten egy 2 szoba + nappali, nagykonyhás lakás helyezkedik el, terasz kapcsolattal a kert felé. A emeleten jelenleg 2 d egymáshoz hasonló méretű, külön bejáratos kislakás található. Mindkettő amerikai konyha-nappali + hálószobás természetesen külön fürdőkkel. Mindhárom lakás egymástól szeparált, külön belső lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg, de nagyon könnyen megvalóstíható a belső terek összenyitása is.A kapcsolódó telek közel 700 nm-es, gondozott gyümölcs és díszfákkal. A kert házuljában található egy hasznos, téglából épült tároló, kisműhely. A nagyméretű teraszon pedig egy hangulatos szaletli található.Családok, tágas, igényes és egyben hangulatos helyet keresők, nagy baráti, ismeretségi körrel rendelkezők, könnyen megközelíthető, mégis nyugodt elhelyezkedést keresők joggal érezhetik, hogy megtalálták, amire szükségük van.Buszmegálló pár percre gyalogosan, Campona, bevásárlási lehetőségek a közelben, úgyszintén iskolák és óvodák is megtalálhatóak a szűk környéken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domonkos Dávid Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domonkos Dávid Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY