Eladó ház Budapest XXII. kerület 195 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 195 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 195 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7993641
Referenciaszám: 360071108-87
Frissítve: 21 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 5+2 fél szobás: 234,9 millió Ft

234,9 millió Ft
1 204 615 Ft/m²
195 m²
Alapterület
1158 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 681 740 Ft
Második évtől
930 374 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Modern, minden igényt kielégítő luxus, panorámás ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ, RÓZSAVÖLGYBEN Kitűnő választás nagyobb családok számára is -eladó CSALÁDI HÁZ RÓZSAVÖLGY A CSALÁDI INGATLAN megvételre kínálja a 195 nm-es, kiváló tulajdonságokkal bíró, CSALÁDI HÁZÁT. A CSALÁDI INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői: - az ingatlanban Rózsavölgy jól megközelíthető, kedvelt hegyvidéki részén helyezkedik el - csendes, nyugodt, elit családi házas övezet - saját használatú közel 500 nm-es panorámás intim telek - 2023/2024-ben minőségi alapanyagok felhasználásával, gondos, kivitelezéssel épült - 2 nappali, 5 hálószoba, 3 fürdő, 2 amerikai konyha - hatalmas, intim terasz a nappaliból közvetlen kijárattal - kádas és besétálós zuhannyal rendelkező fürdőszoba - teljes külső hőszigetelés - a fűtést hőszivattyú biztosítja, padlófűtéssel - teljes modern elektromos rendszer - alacsony fűtési költség - vinyl, laminált és minőségi hidegburkolatok - A beépítésre kerülő konyha teljesen felszerelt, gépesített egyedi tervezésű és minőségű - alumínium redőnyök - a klíma és a kazán távolról is szabályozható, applikáció segítségével - 2 autó számára beálló - közlekedése egészen kiváló, utcában buszjárat, autóval autópályák pár percen belül elérhetőek - közelben iskola, óvoda, teniszpálya, valamint a Kamaraerdő Amennyiben a CSALÁDI INGATLAN által kínált lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iszak Balázs Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iszak Balázs Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY