Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Orbán hegy 138 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Orbán hegy 138 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Orbán hegy 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8009720
Referenciaszám: H481872
Frissítve: 16 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
637 681 Ft/m²
138 m²
Alapterület
765 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 398 Ft
Második évtől
348 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség! Gyönyörű, felkapott környéken, Soroksár Orbánhegy dombjainak egyik legelőnyösebb helyén kínálok eladásra egy lenyűgöző saroktelket, melyen egy tágas, kétszintes családi ház áll. A ház belső része felújításra szorul, SZERKEZETILEG és műszakilag kifogástalan állapotban van, biztosítva ezzel az időtállóságot és a kiemelkedő minőséget. Az ingatlan ideális választás lehet egy vagy akár többgenerációs család számára. A saroktelken elhelyezkedő épület 765 m2 területen fekszik, és körülbelül 70 méter hosszú utcafronttal rendelkezik. A környezetét fák-bokrok zöld növényzet veszi körbe, mely kellemes, nyugodt érzetet és intimitást sugároz, miközben elkülöníti az utcától. Az ingatlanhoz tartozik egy háromállásos, 50,2 m2 alapterületű különálló garázs, valamint egy 16,2 m2-es betonalapú melléképület, mely további 12 m2 fedett tárolót is magában foglal. A házban található műhely tökéletes helyszínt biztosít mindenféle ipari tevékenységhez. Az ingatlan összközműves, de könnyedén átváltható saját vízellátásra, és rendelkezik csapadékvízgyűjtő ciszternával is. A házban továbbá egy saját vízhozamú gyűrűs kút is található, amely a vízellátást biztosítja. A fűtést és a meleg vízellátást jelenleg egy kondenzációs kombicirkó látja el, de könnyedén átszerelhető elektromos vízmelegítőre is. Az ingatlan elrendezése rugalmas, így könnyen igazítható az új tulajdonos igényeihez. A ház körülbelül 138 m2-es lakóteret kínál, emellett a padlástér további lehetőségeket rejt magában. Környezete és elhelyezkedése is kiváló, közel iskolákhoz, játszóterekhez, bevásárlási lehetőségekhez és tömegközlekedési megállókhoz. Az ingatlan tehermentes és magántulajdonban van. Varázsoljon Ön álomotthont ebből a kiváló házból! Ha további részletekre kíváncsi, állok rendelkezésére! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY