Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 180 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 180 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8015992
Referenciaszám: H482097
Frissítve: 10 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
443 889 Ft/m²
180 m²
Alapterület
570 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a magas színvonalú több hálószobás kertvárosi többgenerációs családi házat, a Dunával az utca végén. A hálószobák lehetővé teszik, hogy minden családtagnak saját személyes tere legyen, a parketta és a szőnyeg kombinációja kifinomult eleganciája és meleg varázsa az otthonunkat emeli új szintre, kényelmet és stílust kölcsönözve a térnek. A 2 fürdőszoba és a 2 nappali praktikumot és kényelmet nyújt a mindennapi élethez. Az otthonhoz tartozó garázs két autó számára nyújt biztonságos parkolást, a kényelmet pedig az elektromos kapu, illetve elektromos garázs ajtó biztosítja. A nappali tágas és világos, a gyönyörű hidegpadló lapok pedig nem csak látványosak, de a hütő/fütő klimával kombinálva életteli és kényelmes atmoszférát teremt. Ez a ház minőségi anyagok felhasználásával épült, amelyek garantálják a hosszú távú élettartamot. Főbb Jellemzői: - Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval -Riasztó rendszer - Padlás beépíthető - Biztonsági bejárati ajtó - Beltéri ajtók egységesek - Fa lépcső -Hatalmas erkély -Pinceszint, ahol a kazán helyezkedik el -Igényes lépcsőház, ahol nem zavarják egymást a különböző szinteken élők -Parkosított kert És még sok más. Ez a családi ház kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közel van iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz és egyéb kényelmi szolgáltatásokhoz. A csendes és biztonságos környezet ideálissá teszi ezt az otthont a családi élet számára. Kérem keressen, ha többet szeretne megtudni erről a fényűző házról. Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget amit kínálunk Önnek ezzel a lenyűgöző kertvárosi otthonnal! Ide csak költözni kell. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
7 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kartali Gergely Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kartali Gergely Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY