Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár Duna-part közeli utca 300 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár Duna-part közeli utca 300 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár Duna-part közeli utca 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950826
Referenciaszám: 25-5142
Frissítve: 15 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 190 millió Ft

190 millió Ft
633 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
748 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 551 428 Ft
Második évtől
752 538 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZERETNE MINDEN NAP A DUNA-PARTON SÉTÁLGATNI? 5 PERC SÉTA TÁVOLSÁGRA. Kiváló elhelyezkedésű, kertvárosias környezetben, CSENDES, nyugodt utcában, a XXIII kerület Duna-part közeli részén, 300 nm-es, TEHERMENTES, 2 lakrészes, utcafronti, KÉT GENERÁCIÓS, 6 szobás családi házat kínálok megvételre. Keleti tájolása miatt napfényes, VILÁGOS. Alkalmas családoknak, összeköltözőknek, vagy akik otthon, külön melléképületben végezhető vállalkozásban tevékenykednek és biztonságos, kertes környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon. A 4 szintes házban két külön bejáratú lakrész található. Lakrészek felosztása azonos, hasznos alapterületük szintenként 110 nm. A belső lépcsőházból mindkét lakószint és a tetőtér külön megközelíthető. 2 szinten összesen 6 szoba, 2 előtér, 2 étkező, 2 kis ablakos konyha kamrával, 2 kádas fürdőszoba, 2 külön wc kapott helyet. A fürdőszobák káddal kialakítottak. A földszinten 18 nm-es benapozott, fedett TERASZ. Alkalmas élettér a családi összejövetelekhez, kikapcsolódáshoz. Az emeleten található, beüvegezett folyosórész alkalmas növények telepítésére. A szobák eredeti parketta és padlószőnyeg burkolatúak, a többi helyiségben járólap, csempe. A nyílászárók fa anyagúak, eredetiek, a beltéri ajtók fa és fa-üveg kivitelűek, felújítást igényelnek. A 70 nm-es pince szinten tároló és kazán. A TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ, nagyjából 70 nm-es, vasbeton gerendákkal, fa fedélszékekkel, agyagcserép fedéssel kialakított. Az ingatlanban radiátoros gázfűtés, vegyes tüzelésű kazán és kandalló fűtés. A melegvizet szintenként villanybojler biztosítja. Fa és fém anyagú bejárati ajtók. Az ingatlan összességében átlagos állapotú, felújítandó. A 748 nm-es telek terület az utcafronti ház mögött cserépfedésű, 60 nm-es melléképület, benne szerelőakna, továbbá 18 nm-es garázs. A telekterület jelentős része betonozott, így több autó beállására alkalmas az udvar. Fúrt kút. Az ingatlan tehermentes. 3 hónapon belül költözhető. Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
étkező
kamra
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY