Eladó ház Buj 98 nm
Eladó ház Buj 98 nm
Eladó ház Buj 98 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7998152
Frissítve: 1 napja

Buj eladó családi ház 3 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
173 469 Ft/m²
98 m²
Alapterület
3800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 338 Ft
Második évtől
67 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresed a régmúlt idők hangulatát? Ha szívesen költöznél egy felújított parasztházba itt a lehetőség! 3 gyerekes Falusi CSOK-ra is alkalmas! ☎ 0 6 3 0 2 7 5 6 2 1 8 vagy 0 6 3 0 1 7 4 9 4 9 5 Irányár: 17.000.000 Forint Eladó Buj központjához közel, vályog és tégla falazattal megépített, cseréptetős, 98 négyzetméter alapterületű , teljes körű külső és belső felújításon átesett családi ház! Elrendezése: - előszoba - tágas konyha és étkező - fürdőkádas fürdőszoba toalettel - 3 külön nyíló szoba - zuhanyzós fürdőszoba toalettel A ház felújítása során megtörtént a víz, csatorna, és villamoshálózat teljes cseréje. Új infrapanelek kerültek beszerelésre mely a teljes ház fűtését biztosítják! Hőszigetelt műanyag ablakokat építettek be, járólap és szalagparketta burkolatokat fektettek. A ház teljes külső színezése is megtörtént, az utcafront felől új lemezkerítést építettek! A 3800 négyzetméteres telekterület akár fóliázásra, kertészkedésre is alkalmas, vízellátását fúrt kút biztosítja! Amennyiben szívesen megtekintenéd, időpont egyeztetés miatt hívd a fent megadott számok egyikét! Igényeid szerint adás - vételedhez jogi hátteret biztosítunk , díjmentes független banki ügyintézéssel segítünk hogy minden gördülékenyen menjen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
gardrób

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY