Eladó ház Bük, Bükfürdőn a fürdő bejáratától 500 méterre 8 lakóegységből álló apartmanház 440 nm
Eladó ház Bük, Bükfürdőn a fürdő bejáratától 500 méterre 8 lakóegységből álló apartmanház 440 nm
Eladó ház Bük, Bükfürdőn a fürdő bejáratától 500 méterre 8 lakóegységből álló apartmanház 440 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7474732
Referenciaszám: 4156_624
Feltöltve: 9 napja

Bük eladó családi ház 8 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
361 364 Ft/m²
440 m²
Alapterület
591 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bükfürdőn a Gyógy- és Élményfürdő bejáratától pár perc sétára található kiváló állapotú 8 lakrészből álló apartmanház kedvező áron eladó. Bejáratott vendégkörrel rendelkezik, egész évben biztos, számítható bevételt jelent. Téli-nyári üzemeltetési, kiváló befektetési lehetőség. Közelben szállodák és kempingek. Amennyiben az új tulajdonos nem akar szobáztatással foglalkozni, úgy a lakóegységek hosszú távra is bérbeadhatóak, erre jelenleg is nagy kereslet van a településen lévő szállodák és a bővítés alatt álló Nestlé dolgozói, valamint az osztrák határ közelsége miatt. Az Európa-szerte ismert Bükfürdő Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. A fürdő 27 medencével rendelkezik. több milliárdos beruházások zajlanak. Folyamatos fejlesztések mellett egyre népszerűbb magyar és külföldi (jellemzően cseh és német) turisták körében is. Bükfürdőn számos program lehetőség van, a nemrég megnyílt az ingatlantól mindössze 200 méterre, az 1400 négyzetméteres Funcityben hat világszínvonalú játék kapott helyet. Mivel az élményelemek egyenként is többféle variációs lehetőséget tartogatnak, a szórakoztató központban akár egy teljes délelőttöt vagy délutánt eltölthetnek a látogatók. Az épületben egy 56 férőhelyes multiplex mozit is kialakítottak, amely a városlakóknak és a fürdővendégeknek egyaránt új, színvonalas szórakozási lehetőséget kínál. Az ingatlan 20 éve épült 10 cm -es hőszigetelő rendszerrel ellátott 3 utcára nyíló saroktelken, jelenlegi beépítettsége 41%. Fűtése gáz új kondenzációs kazánnal, az egyes lakóegységek fűtése külön szabályozható. Az 591 m2-es rendezett, épített telken térburkolatos 8 db kocsibeállók állnak a vendégek részére, önálló fúrt kúttal, illetve automata öntöző rendszerrel A ház 440 m2, 8 apartmanból áll és 1 önálló lakrészből a földszinten (1 szoba, nappali, konyha, fürdő, terasz). A szuterénen előkészített lakrész zuhanyzóval, mosókonyhával és 2 állásos mélygarázs kapott helyet. 1 önálló műhely is van. Az összes apartmannak és lakrésznek saját terasza, erkélye van.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
terasz
pince
internet
telefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY