Eladó ház Bükkszék, Faluszéle 68 nm
Eladó ház Bükkszék, Faluszéle 68 nm
Eladó ház Bükkszék, Faluszéle 68 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7742353
Referenciaszám: M238909
Frissítve: 16 napja

Bükkszék eladó családi ház 2 szobás: 13,2 millió Ft

13,2 millió Ft
194 118 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1586 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 38 310 Ft
Második évtől
52 282 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megyében, a Mátra és a Bükk hegységek között, Egertől 22 km távolságra, az alpesi fekvésű, festői szépségű, fenyves erdővel körbevett, a falusi CSOK igénylésére alkalmas Bükkszéken, az Európában egyedülálló Salvus Gyógyfürdőtől alig 300 méterre, árvízmentes területen, 1586 négyzetméteres telken, 68 négyzetméter hasznos alapterületű, vegyes falazatú, 2 szintes családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó! Az ingatlan 2 szobával, konyhával, fürdőszobával, WC-vel, kamrával, nagy terasszal, az alagsorban tárolásra alkalmas helyiségekkel, gáz konvektoros és szükség esetén kályhafűtéssel is rendelkezik. Az egyik szoba parkettás, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók fából készültek, az ingatlan meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A tetőszerkezetet szakemberrel átnézették, különösebb felújításra nem szorul, az átlagosnál nagyobb belmagassága miatt beépíthető, további helyiségeket lehet kialakítani alatta. Az udvaron, közvetlenül a főépület mellett található egy 10 négyzetméteres, külön bejárattal rendelkező alsó épület, amelyből a jelenlegi tulajdonosok plusz egy szobát akartak kialakítani, jelenleg raktározásra kiválóan alkalmas. Az udvaron grillezésre, nyársalásra, bográcsozásra használható tűzhelyet, sportolásra, szabadtéri játékok művelésére alkalmas szép, füves, dísznövényes vagy veteményes kertet is ki lehet alakítani! Az ingatlan nagysága és a kiváló kiránduló, fürdőhelyek közelsége miatt családosoknak, üdülni, pihenni vágyóknak vagy falusi turizmus keretében apartman házat, vadászházat üzemeltető vállalkozásoknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani! Ügyvédi háttérrel, több mint 25 éves gyakorlattal, CSOK, Babaváró, egayedi kamatkedvezményes piaci és CSOK hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére! További információkért a megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjön, nézzük meg együtt álmai ingatlanát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
9,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY