Eladó ház Bükkszentmárton 110 nm
Eladó ház Bükkszentmárton 110 nm
Eladó ház Bükkszentmárton 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7850253
Referenciaszám: M250906-4462782
Frissítve: 5 napja

Bükkszentmárton eladó családi ház 3 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
186 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1889 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 496 Ft
Második évtől
81 195 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Bükkszentmárton központjában földszintes alápincézett több külső épülettel, garázs és tárolóval, valamint borospincével rendelkező 1978 -ban épült családi házat! A lakóház teraszos kialakítású telken található, mely gyönyörű látványt nyújt a Bélkő hegységre. Kellemes falusias nyugodt környezet jellemzi , szép panorámával. A családi ház földszinti részén található 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, külön Wc és kamra. Az lakószobák fa parkettásak, a közlekedőben és konyhában valamint a fürdőszba és Wc helyiségekben kerámia burkolat található. Fűtése központi radiátoros, mely üzemeltethető vegyestüzelésű kazánról és gázkazánról is. A lakóház alatti szuterénben találhatók a kazánok és hidroflór , mivel a vízellátás a vezetékes víz mellett fúrt kútról is üzemeltethető. A lakóház vegyes falazatú, a tetőszerkezet és fedés jó állapotú, a homlokzati falak újra színezettek. Összkomfortos, minden közüzemi mérőóra felszerelt. Szépen karbantartott családi ház. Ha kellemes nyugodt falusisas övezetben szeretne élni érdemes ezt az ingatlan megnézni. FALUSI CSOK, KEDVEZMÉNYES CSOK HITEL IGÉNYBE VEHETŐ!!!!! Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY