Eladó ház Cegléd 56 nm
Eladó ház Cegléd 56 nm
Eladó ház Cegléd 56 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7845324
Referenciaszám: HZ014617
Frissítve: 17 napja

Cegléd eladó családi ház 2+1 fél szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
132 509 Ft/m²
56 m²
Alapterület
1438 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRESÉS! NE HABOZZON, TELEK ÁRON ELADÓ AZ ALÁBBI INGATLAN! Eladásra kínálok Cegléden  egy 1400-as telken fekvő 57 nm-es takaros kis házikót melléképületekkel.Az épület a 60-as évek végén épült vegyes falazattal.Elosztását tekintve, a házba belépve előtér, konyha-étkező fogad bennünket, ahonnan tovább lépve juthatunk el a nappaliba melyből nyílik egy tágas, utcára néző hálószoba. A wc bővítése -fürdőszoba kialakítása- a leendő tulajdonos ízlésére van bízva.Számszerűsítve:  Előtér/konyha/étkező: 17.3nm                             Nappali: 10.5nm                             Közlekedő/félszoba: 8.2nm                             Hálószoba: 15.7nmA közműveket tekintve a villanyhálózat és csatorna ingatlanon belül, a víz pedig fúrt kútról üzemel. Gáz nincs bekötve, de a telek előtt megtalálható, igény szerint beköthető.Az 1400-as telek mérete és adottságai lehetővé teszik a gazdálkodást, akár állatok tartását is, ehhez segítségül szolgál a közel 5 méter hosszú, fedett ól is.Növényekből sincs hiány, a telken található csipkebogyó, bodza és akácos.Ha menekülne a nagyváros zajától vagy akár kedvet kapott egy önellátó gazdasághoz, ez az ingatlan egy kis anyagi ráfordítással tökéletes választás lehet!Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődést keressen bizalommal, nézzük meg együtt!Jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, készséggel állok rendelkezésére!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Novák Krisztina Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 882 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Novák Krisztina Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 882 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY