Eladó ház Csánig 134 nm
Eladó ház Csánig 134 nm
Eladó ház Csánig 134 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7855445
Referenciaszám: 305345
Frissítve: 19 napja

Csánig eladó családi ház 2+1 fél szobás: 16,4 millió Ft

16,4 millió Ft
122 388 Ft/m²
134 m²
Alapterület
2298 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 597 Ft
Második évtől
64 956 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csánigon, Répcelak tőszomszédságában egy 134 m2-es családi ház. A 2293 m2-es, egy helyrajzi számon nyilvántartott dupla telken álló épület 1939-ben tömör téglából épült. Az ingatlan Répcelaktól észak-keleti irányban, néhány kilométerre az M86 autóúttól található családi házas övezetben. A település Vas megye északi-keleti csücskében helyezkedik el, szinte összeépült Répcelakkal, ahol bölcsőde, óvoda, általános iskola, művelődési ház, egészségház és okmányiroda is működik. A kiváló földrajzi adottságok mellett említésre méltó a közelben működő három nagy ipari vállalat jelenléte. A Linde Gáz Magyarország Kft., a Liss Patrongyártó Zrt. és a Savencia répcelaki sajtgyárát országosan is sokan ismerik. A nyugati fekvésű teraszos családi házban 2 szoba + 1 félszoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, folyosó, külön WC, spájz és kamra valamint padlásfeljáró helyiség található. A lakás külső nyílászáró a utcafronti homlokzaton eredetiek, a többit az idők folyamán kapcsolt gerébtokos faablakra cserélték. A szobák parketta burkolattal rendelkeznek, a többi helyiség cementlapos vagy járólapos. A ház fűtését gázkonvektorok és egyedi kályhák (kandallók) biztosítják, a meleg víz ellátás villanybojlerről történik. A településen nincs kiépített szennyvízcsatorna rendszer. A lakóház mögötti melléképület egy kb. 20 m2 tároló és egy nyitott pajta. Alaprajz a feltöltött képek között található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1939
Energetikai besorolás:
H
komfortos
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Géza Tamás Vincze Géza Tamás Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Géza Tamás Vincze Géza Tamás Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY