Eladó ház Csátalja, Csendes utca 110 nm
Eladó ház Csátalja, Csendes utca 110 nm
Eladó ház Csátalja, Csendes utca 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912289
Referenciaszám: M261271
Frissítve: 21 napja

Csátalja eladó családi ház 3 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
109 091 Ft/m²
110 m²
Alapterület
981 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Csátalja községben eladásra kínálok egy 110m2-es jó állapotú családi házat. Az ingatlan 2023-ban részleges felújításon esett át. A villanyhálózat részben új 32 A-ra lett áthúzva, két szoba kivételével. A vízhálózat teljesen új, valamint korszerűsített házközponti fűtés került kiépítésre, fatüzelésű kazánnal, lapradiátor hőleadókkal. Az épületben kialakításra került egy előtér, konyha + nappali, kádas fürdőszoba wc-vel, és két egymásból nyíló szoba. A nappali, konyha, előtér új faerezetes, modern hidegburkolatot kapott, a fürdő is teljesen új burkolattal rendelkezik, új villanybojlerrel, törülköző szárítóval. Műanyag, hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, egy ablak kivételével. A két szoba aljzata befejezésre vár, de szőnyeggel akár azonnal belakhatóak. Az ingatlan egy festést követően, azonnal költözhető. Az épület alatt található száraz pince. Az udvaron van lehetőség autóbeállásra. A telek 981m2-es, gazdálkodásra alkalmas. A közelben boltok, iskola, óvoda, lottozó stb. Ha már nem bajlódna a felújításokkal járó munkálatokkal, csak egy saját igénynek megfelelően kifestett ingatlant keres, akkor megtalálta! Ne habozzon, nehogy lemaradjon! Keressen bizalommal! Pénzügyi kollégáink a finanszírozásban díjmentesen segítik!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY