Eladó ház Csengersima 222 nm
Eladó ház Csengersima 222 nm
Eladó ház Csengersima 222 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7298948
Referenciaszám: H446860
Feltöltve: 16 napja

Csengersima eladó családi ház 5 szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
166 667 Ft/m²
222 m²
Alapterület
2217 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 383 Ft
Második évtől
146 547 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csengersimán a Magyar-Román határhoz közel szép környezetben, tágas udvaron kínálok eladásra egy 220 nm-es családi házat. Az ingatlan elrendezésébe rendelkezik 4 szobával, egy 40 nm-es gyönyörű világos félpanorámás nappalival, konyha-étkezővel, két fürdőszobával, közlekedők és teraszok kiváló összhangjában. A 2016-ban épült impozáns családi ház betonozott alapra téglából épült, tetőrendszere Bramac cseréppel fedve, szigeteléssel és nemesvakolattal ellátva. Nyílászárói közül az ablakok hőszigetelt műanyagból készültek, az ajtók fából , melyek hőszigetelt üveggel vannak ellátva. Belső burkolatai járólappal és laminált padlóval lett megoldva. Az otthon melegéről gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodik.A lakás kívülről le lett szigetelve ,grafit szigetelő anyaggal. Udvara rendezett, parkosított melyen, akár több személyautó is elfér. Az épület, méretőből adódóan többféle, akár üzleti tevékenységre is alkalmas. Az ingatlan könnyen megközelíthető helyen, központhoz közel található. Ez az impozáns ingatlan egy igazi kincs, mely környezetében is egyedi. Csengersima az M3 autópálya által Budapest-Jármi szakaszon gyorsan és könnyen megközelíthető. Közelében Mátészalka és Fehérgyarmat a legközelebbi városok. Amennyiben bővebb információra lenne szüksége keressen nyugodtan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY