Eladó ház Cserszegtomaj, Balatontól pár km, két ingatlan 170 nm
Eladó ház Cserszegtomaj, Balatontól pár km, két ingatlan 170 nm
Eladó ház Cserszegtomaj, Balatontól pár km, két ingatlan 170 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7407340
Referenciaszám: 3544_752
Frissítve: 5 hónapja

Cserszegtomaj eladó családi ház 3 szobás: 133,56 millió Ft

133,56 millió Ft
785 647 Ft/m²
170 m²
Alapterület
14000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 387 625 Ft
Második évtől
528 995 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legfrissebb kínálatunk a természet lágy ölén, a városhoz közel, de mégis távol! 3 külön álló ingatlan egy áron!!! Összesen majdnem 1,5 hektáron lévő zártkertből kivont kis birtok! A 2000-ben, első tulajdonos által épült főépület, amely egy részben 2 szintes padlásteres hungarocellből épült 170 m2-es. Teraszról belépve: télikert, nappali, 2 szoba egyik gardróbbal, konyha étkezővel, spájz, fürdőszoba káddal, tusolóval, külön mellékhelyiség illetve egy konditerem szoláriummal. A padlástérben egy hálószoba került kialakításra. Egy külön fedett, zárt grillterasz! A ház alatt egy pince is kialakításra került. Az összkomfortos ingatlan több bejáratról is megközelíthető. A hő leadását cserépkályha biztosítja padlón és radiátorokon keresztül. Plusz egy külön részben beépítésre került egy másik kandalló is a biztonság kedvéért szintén vízteres rendszerrel. A melegvízet villanybojler, illetve a napkollektor biztosítja. A kényelemhez klíma is felszerelésre került. Továbbá egy könnyűszerkezetes hangár is helyet kapott, ahol egy 30 m2-es nyári lak került kialakításra. Tágas szobával, fürdőszobával és mellékhelyiséggel, valamint egy kinti konyhával. A harmadik földszintes 50 m2-es, tégla házban: terasz, előszoba, nappali, konyha, hálószoba, gardrób, fürdőszoba és külön mellékhelyiség került kiépítésre. A szintén a közművesített ingatlanban cserépkályha biztosítja a hő leadását. Az örökzöld udvarban 3 autó beállására fedett beálló. Ipari áram bevezetve! Rengeteg érlelő gyümölcsfa mint alma, körte, meggy, szilva, naspolya, cseresznye, barack, dió stb….. továbbá akácos és gesztenyefa. Ha felkeltette érdeklődését, várom mielőbbi jelentkezését! Ha nem tudja hova tegye aranyát, most már nem kell tovább kutakodnia!!! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
terasz
pince
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY