Eladó ház Csömör 76 nm
Eladó ház Csömör 76 nm
Eladó ház Csömör 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131120
Referenciaszám: HZ051578
Frissítve: ma

Csömör eladó családi ház 2 szobás: 43,5 millió Ft

43,5 millió Ft
572 368 Ft/m²
76 m²
Alapterület
489 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 248 Ft
Második évtől
172 292 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSÖMÖRÖN PANEL ÁRBAN ELADÓ egy FELÚJÍTANDÓ családi ház csendes, kellemes kertvárosi környezetben.Az 1963-ban épült családiház, KERTTEL, MELLÉKÉPÜLETEKKEL és ÖNÁLLÓ GARÁZZSAL is rendelkezik.A 75 nm-es tégla építésű ingatlanhoz 15nm zárt veranda is tartozik.A házhoz tartozó szép nagy kert 2 külön utcai bejárattal is rendelkezik.Az ingatlanban jelenleg 2 szoba, konyha, WC-vel ellátott kis fürdőszoba, kamra, tágas előszoba található. A fűtésről gázcirkó, a melegvízről villanybojler gondoskodik.A kert felé egy nagy nyitott veranda és egy terasz teszi kellemessé a pihenés óráit.A házhoz tartozó melléképületek jelenleg tárolóként funkcionálnak. Külön álló, utcáról megközelíthető garázsban egy gépkocsi, a telken belül akár több autó parkolására is van lehetőség.A tágas kert remek helyszíne tud lenni a pihenésnek, sütögetésnek, mégis könnyen karban tartható.Az ingatlan egy csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található.A ház egy komolyabb belső felújítás, korszerűsítés, csinosítás után tökéletes otthona lehet egy családnak, de akár 2 generációssá is alakítható.Csömör ideális választás azok számára, akik a béke szigetére vágynak a zajos város közelében. A település zöldövezeti karaktere és barátságos közössége tökéletes hátteret biztosít a nyugodt és tartalmas élethez. A környék infrastruktúrája kiváló; minden, ami a mindennapokhoz szükséges, könnyen elérhető távolságban van. Bevásárlási lehetőségek, oktatási intézmények, gyógyszertárak és közösségi terek rövid sétával vagy autóúttal elérhetők.További információért, illetve megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1963
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Gabriella Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Gabriella Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY