Eladó ház Csorvás 100 nm
Eladó ház Csorvás 100 nm
Eladó ház Csorvás 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912505
Referenciaszám: 166108
Frissítve: 18 napja

Csorvás eladó családi ház 4 szobás: 26,99 millió Ft

26,99 millió Ft
28 805 Ft/m²
100 m²
Alapterület
937 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 332 Ft
Második évtől
106 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166108 hivatkozási számú csorvási családi ház. A csorvási családi ház jellemzői: - Eladó egy csodálatos, igényes, összkomfortos családi ház - összközműves, 937 m2-en telek, - a 100 m2-es ház, nagyon jó állapotú, vegyes falazatú az eredeti épület, téglából épült a bővítés - 4 szoba kiváló elrendezéssel, tusoló+ fürdőszoba, külön wc helyiség - az otthon melegéről gáz-konvektor fűtés gondoskodik, beépítésre került egy inverteres klíma is - a nyílászárók cserélve lettek, ill. újak a bővítményben - az épület folyamatosan karbantartott, szép állapotú - minden tekintetben igényes munka jellemzi az egész családi házat - nagyon gondozott az udvar is, gyönyörű terasz és kerti kiülő Kérem tekintse meg az ingatlanról készült képeket, felvételeket, magukért beszélnek. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csorvási családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166108 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY