Eladó ház Dabas 262 nm
Eladó ház Dabas 262 nm
Eladó ház Dabas 262 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7930867
Referenciaszám: HZ033820-4529842
Frissítve: 1 napja

Dabas eladó családi ház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
759 542 Ft/m²
262 m²
Alapterület
1437 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dabas rejtett kincse a város rózsadombja, ahol a csodás házak között megtalálható ez a tágas, napfényes és központtól mindössze 5 percre található ingatlan. A nagyvállalkozók lakta környéken található, ahol ez az ingatlan nem csak a külső megjelenése miatt különleges, hanem a belső kialakítását tekintve is. Két szinten található nappali plusz 4 szoba, két fürdőszoba és 3 wc biztosítja a család minden tagjának a kényelmes életvitelt. Az ingatlanban található jakuzzi pedig a pihenés és relaxáció igazi forrása lehet. A madárcsicsergés és a csend pedig garantálja a nyugalom és a biztonság érzését, amire mindenki vágyik.Az ingatlan a központtól csak 5 percre található, így a bevásárlás, az éttermek és az egyéb szolgáltatások elérhetők a környéken. A vállalkozók lakta környezet pedig garantálja a biztonságos és kulturált életet.Az ingatlan értéke távolról is látható, hiszen a környék egyik legszebb házának számít. A tágas terek, a jakuzzi és a nagy terasz igazi központja lehet a családi életnek. Ha Ön is szeretne egy ilyen csodálatos ingatlan tulajdonosa lenni, akkor ne habozzon, jöjjön és nézze meg.Paraméterek:Telek: 1437 nm-es kert füvezett, végig automata öntöző rendszerrel ellátott.Ház lakóterület: 180 nm melyből a nappali + konyha+ étkező 55 nm, 4 db hálószoba, gardrób, 2 fürdőPince szint: 80 nm (fűthető)A ház minőségi anyagokból épült, biztonsági bejárati ajtó, kandalló, modern beépitett-gépesitett konyha, 6 személyes jakuzzi, infra szauna, mosókonyha,Fűtés dija mindössze15.000 Ft/hó (30 cm szigetelés)Összesen 85 nm felületnyi terasz található itt, amiből 30 nm fedett és a földszinti nappalihoz csatlakozik.Az emeleten további két nyitott terasz található, melyek összesen 55 nm.Kizárólagos megbízás.Az ár irányár. Ajánlatokat várunk.Minden vásárlóm Praktiker 3db 10%-os kedvezmény kártyát kap a vásárlása mellé, illetve költöztető cég, lakberendezési szaküzlet, festő, asztalos mesterekhez szóló 10-20%-os kedvezményt amelyeket igény szerint használhatnak fel bármikor.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
A+
csendes
amerikai konyha
gardrób
pince
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Krisztina Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Krisztina Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY