Eladó ház Dány 112 nm
Eladó ház Dány 112 nm
Eladó ház Dány 112 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8082050
Referenciaszám: 166758-4623814
Frissítve: ma

Dány eladó családi ház 4 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
400 893 Ft/m²
112 m²
Alapterület
690 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166758 hivatkozási számú dányi családi ház. Dány gyönyörű, panorámás részén családiházas övezetben eladó egy 112nm-es családiház. A házban a vízvezetékek és a fűtésrendszer teljeskörűen, a villanyvezeték részlegesen felújított. Új nyílászárókkal rendelkezik. Összközműves, duplakomfortos! 112nm hasznos alapterületen 3 hálószobával, nappali/étkező + konyhával, 2 komplett wc-vel ellátott fürdőszobával és közlekedővel. Padlásfeljáró a konyhából, pincelejáró az étkezőből. 690nm-es rendezett telekkel, gyönyörű panorámával és egy tárolásra alkalmas melléképülettel, amiben szintén a teljes közmű megtalálható. Ebben az ingatlanban maximum festeni kell, illetve lehet, de más felújítási munkálatokkal nem kell számolni. Gyönyörű a környezete, kedves szomszédokkal. Infrasrtuktúráját tekintve pár percen belül elérhető iskola, óvoda, coop, állateledeles, játszótér, buszmegálló. Busszal Gödöllőre, vagy Budapestre az Örs Vezér térre lehet bejutni. Az ingatlan CSOK-ra tökéletesen alkalmas! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dányi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166758Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY