Eladó ház Debrecen, Felsőjózsa 195 nm
Eladó ház Debrecen, Felsőjózsa 195 nm
Eladó ház Debrecen, Felsőjózsa 195 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7938340
Referenciaszám: 692300077
Frissítve: 18 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
389 744 Ft/m²
195 m²
Alapterület
1098 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 571 Ft
Második évtől
301 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, Felsőjózsán kínálom eladásra ezt a 195 m2-es, három szintes családi házat.   Ajánlom fiatal gyermekes, vagy gyermekvállalás előtt álló pároknak, szüleikkel összeköltözni vágyókkal, mivel ez az ingatlan több generáció együttélésére igen alkalmas. A három szint azonos méretű. Pincéje több részre osztott. A garázs is itt lett kialakítva, szerlőaknával, utcáról lehet beállni. Kazánház, tárolóhelységek, mind különválasztva, én szívesen kialakítanék az egyikből egy mosókonyhát. A földszinten az erkélyes nappali akkora, hogy itt kényelmesen elfér a család apraja nagyja, baráti társasága. Konyhája étkezővel egyben, ahonnan kimehet a teraszra, mely a maga 30 m2-vel sok lehetőséggel bír, ha szeretné beéepítheti, vagy kiteheti napozóágyát, ping pong asztalát. Fürdőszobája zuhanyzós, külön WC-vel. A tetőtér központi része a világos nappali, mely a két szobát választja el egymástól, erkélyeire kimehet ébredés után friss levegőt szívni, elfogyasztani a reggeli kávéját. Míg lent zuhanyozhat, a fenti fürdőszobában vehet egy lazító fürdőt a nap végén, a kényelmes kádban. A ház kelet-nyugati fekvésű, így minden napszakban élvezheti a napsütést. Szobái minőségi faparkettával borítottak, a többi helység járólapos. Ablakai redőnyösek, jó szigetelésűek, az utca zaja nem hallatszik be. Fűtése gázkazánnal megoldott radiátorokkal, fűthet fával is, van vegyestüzelésre is lehetőség. A telek 1098 m2, parkosított, bokrokkal, gyümölcsfákkal beültetett, zöldségeskertnek is van hely bőven, fúrt kúttal önzözhet. Központi elhelyezkedését illetően nem kell autóját igénybe venni a bevásárlás alkalmával, mert pár perc sétára található a bevásárlóközpont, ahol minden dolgát el tud intézni, posta, piac, pékség, virágbolt, buszmegálló ott van. Gyerekeinek óvoda, bölcsőde, iskola szemben, csak átmegy a zebrán. Nekem rendkívül szimpatikus az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, az elrendezése, kényelmes otthona lehet az új tulajdonosának. Amennyiben Ön is így látja, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY