Eladó ház Debrecen, Gerébytelep 253 nm
Eladó ház Debrecen, Gerébytelep 253 nm
Eladó ház Debrecen, Gerébytelep 253 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8071966
Referenciaszám: HZ035709-4502289
Frissítve: 2 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 192 millió Ft

192 millió Ft
758 893 Ft/m²
253 m²
Alapterület
1087 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 557 233 Ft
Második évtől
760 459 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2023-ban épült luxus, földszintes családi ház eladó! 163 nm alapterület + 40 nm dupla garázs + 30 nm terasz, egy 1086 nm-es telken! A modern kor szerelmeseinek, minden igényt kielégítve, hogy 0 vagy minimális legyen a rezsiszámla: napelem (elektromos autó töltésére is alkalmas fali gyorstöltő- Wallbox), alternatív fűtés: H tarifa- elektromos kazán, gáz kombikazán, inverteres klímák (minden szobában). Elektromos redőnyök- minden helyiségben, elektromos garázskapu és kapunyitó, központi porszívó, vízlágyító rendszer, öntözőrendszer, robot fűnyíró, kamera,- beléptető és riasztórendszer. A szülői hálóhoz külön privát fürdőszoba tartozik, valamint a plusz két szobához is tartozik egy közös fürdőszoba. Azonban a vendégek kényelmét szolgálja a külön kialakított mellékhelyiség. Rendkívül tágas amerikai konyhás nappali étkező, ahonnan közvetlen kijárás van a tágas teraszra és a gyönyörű, óriás kertbe. A garázsban két autó mellé kényelmesen elfér bicikli, babakocsi, egyéb sporteszköz- vagy akár egy plusz cipős szekrény is- igény esetén! :) (Ha mégis plusz szobákra lenne szükségetek, semmi gond! A ház kialakításának köszönhetően a tetőtér is beépíthető, kényelmes szobák alakíthatók ki!) Extraként a házban található szauna és a kertben található jacuzzi garantálja a teljes feltöltődést! A hatalmas kertben található szigetelt kerti tárolóban minden elfér, ami szükséges lehet a grillezés szerelmesei számára. A tökéletességet tovább növeli a több ponton található esőelvezető rendszer (szikkasztó)! Gyönyörű Traventin kő kirakás a házon és a kerítésen. Ez a csendes utcában, barátságos környezetben található ház, csak új tulajdonosát várja! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Éva DH Debrecen Csapó u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Éva DH Debrecen Csapó u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY