Eladó ház Debrecen, Júliatelep 189 nm
Eladó ház Debrecen, Júliatelep 189 nm
Eladó ház Debrecen, Júliatelep 189 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7822329
Referenciaszám: 104860
Frissítve: 1 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
846 032 Ft/m²
189 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 071 Ft
Második évtől
633 320 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen kedvelt, erdő közeli részén, a Júlia telepen, eladó egy nagyon jól megépített, nemrég teljeskörűen felújított, akár két generáció számára is alkalmas családi ház. A ház teljes körű felújításon és teljes parkosításon esett át. A 900 nm-es telken 2 különálló épület van. Ezek kényelmesen átjárhatóak, nyitottak, mégis egészségesen elszeparáltak, nagycsaládosoknak, vagy akár két generáció számára is tökéletes életteret biztosítva. Az első épület 115 nm-es, nappali + 3 szoba, fürdőszoba, konyha, mosókonyha és gardrób található benne. A házat igényesen összeválogatott burkolatok és tapéták harmóniája jellemzi. A nappaliból egy 40 nm-es teraszra juthatunk. A terasz mellett folytatódik az épület, ahol egy 23 nm-es és egy 42 nm-es garázst találunk. Az udvarra legalább 8 autóval be lehet állni. A különálló hátsó épület 40-nm-es, saját fürdőszobával, konyhával, egy szoba nappalis lakássá átalakítható. Ehhez az épülethez is tartozik egy saját fedett terasz és egy kis kertrész. Az épület alatt egy borospince is található. Referencia szám: 104860 ***** In a popular, forest area of Debrecen, in Júliatelep, for sale a very well built, recently fully renovated, even for two generations, suitable family house. The house has been completely renovated and fully landscaped. The 900 sqm plot has 2 separate buildings, which is well distanced. They are conveniently interconnected, open, yet healthily separated, providing the perfect living space for large families or even two generations. The first building is 115sqm, with 3 bedrooms, living room, bathroom, kitchen, laundry room and walk-in closet. The harmony of tastefully selected tiles and wallpapers is mixed with pleasant classic furniture. The living room opens onto a 40 sqm terrace where you can spend very nice summer evenings. Next to the terrace, the building continues with 1 (42 sqm) double and 1 (23 sqm) single garage with independent lock. The courtyard can accommodate at least 8 cars. The rear building is completely separate, 40-nm, with its own bathroom, kitchen, can be converted into a one room living room apartment with a plasterboard wall. This building also has a private covered terrace and a small garden area. Under the building there is also an almost new classic wine cellar, which can also be used as a place for gatherings.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY