Eladó ház Derecske, Belváros közeli 42 nm
Eladó ház Derecske, Belváros közeli 42 nm
Eladó ház Derecske, Belváros közeli 42 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7947635
Referenciaszám: M266263
Frissítve: ma

Derecske eladó családi ház 1+1 fél szobás: 25,49 millió Ft

25,49 millió Ft
595 561 Ft/m²
42 m²
Alapterület
747 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 978 Ft
Második évtől
100 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Debrecentől 20 kilométerre fekvő Derecskén egy szépen felújított családi házat. Az ingatlan főút mellet fekszik, jól megközelíthető. A központ kb.: 1,5 az autópálya kb.:2,5 km-re található. A ház beton alapon vályogból épült. Hasznos alapterülete 42,8m2 mely 1+1 szobát, konyhát , étkezőt és fürdőszobát foglal magába. A ház a felújítás során kívülről még egy 10 cm-es szigetelést is kapott. A nyílászárók is ki lettek cserélve. A ingatlan fűtése gázkazánnal történik. A felújításoknak köszönhetően a fűtés költségege havi általány 15000 Ft, míg az egyéb költségek sem haladják meg a havi 6-7 ezer Forintot. A telek mérete 747 m2 szabályos téglalap. Egy éve építettek egy gépkocsi befogadására alkalmas alap nélküli lemezgarázst. Az ingatlan alacsony fenntartási költsége mellett további előny, hogy rendelkezik egy elfogadott bővítési tervvel. Bővítést követően Btto: 100, Ntto.: 70 négyzetméteresre módosul a ház. Megtekintés esetén kérésre az elfogadott tervet is meg lehet tekinteni. További információért hívjon bizalommal, akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján tudunk lehetőséget biztosítani. Személyre szabott kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint babaváró, CSOK és CSOK+ ügyintézéssel állunk rendelkezésre az OTP hátterével irodánkban, Debrecen Kürtös utca 8. alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pápai László Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pápai László Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 771 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY