Eladó ház Deszk 78 nm
Eladó ház Deszk 78 nm
Eladó ház Deszk 78 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8004731
Referenciaszám: 52_coh
Frissítve: 18 napja

Deszk eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
511 538 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1469 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ahol a gyerekek még az utcán játszanak... Szegedtől 10 perc távolságra lévő Deszken kínálom megvásárlásra ezt a klasszikus 1970.-es években épült családiházat. Az ingatlan a falu központi részén csendes utcában található. A telek 1469 m2, sarok elhelyezkedése végett ketté osztható, így lehetőség van tovább értékesítésre, vagy még egy lakóház építésére. Az épület a közkedvelt téglaépítésű 10 X10.-es “KÁDÁRKOCKA”, mely most rendkívül népszerű a felújítástól nem tartó kereső ügyfelek esetében mert a belső terek könnyen a mai igényekhez igazíthatók a mérete pedig vállalható nagyságú. A ház lakrésze 92m2, szerkezetileg statikailag jó állapotban van, a tulajdonosok a külső homlokzati részt felújították, a külső nyílászárók műanyag hő és hangszigeteltek. A belső kialakítása jelenleg: - 3 szoba - konyha - kamra - fürdő, külön Wc.vel A fűtés rendszere és a fürdőszobája korszerűsítésre, frissítésre szorul. A fűtése jelenleg konvektoros, a melegvizet éjszakai árammal működő bojler adja. A kertrésze alkalmas az egészséges életvitelhez szükséges konyhakert kialakítására, és állattartásra. A fúrtkút a kert locsoláshoz biztosított. Az ingatlan hangulata,környezete igazi falusi életérzést ad, az utcán mosolygó gyerekek zsivaja és madárcsicsergés váltja egymást. Ha Ön is ilyen környezetben képzeli jövöjét akkor tekintse meg a fotókat és az alaprajzot, és hívjon a megtekintéséhez! Üdvözlettel: Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
jó közlekedésű
világos
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY