Eladó ház Deszk, Radnóti Miklós 169 nm
Eladó ház Deszk, Radnóti Miklós 169 nm
Eladó ház Deszk, Radnóti Miklós 169 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8123269
Feltöltve: 30 napja

Deszk eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
704 142 Ft/m²
169 m²
Alapterület
810 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ HÁZ DESZK. Radnóti Miklós u.-i, 2022-ben épült Családi ház eladó. 810 m2-es telken, 169 m2-es hasznos alapterületű 4 szobás(laminált parkettás)családi házat kínálunk. Porotherm (30 cm-es)Okos téglából épült, 15 cm-es szigeteléssel(EPS). Födém: könnyített födém rendszerű, fa cellás, hőszivattyús a klíma rendszere, mely a tetőtérben telepítve, Fain coil hőlégrendszerű. A hideg és a meleg levegő a plafon irányából, csöveken keresztül ereszkedik alá, a beállitott hőfokkal. A tető fedése: Bramac Protectoros, védő rétegű, Beton cseréppel fedett, csakúgy mint a garázsnál. A garázs könnyű szerkezetes 40 m2-es, hőszigetelt(EPS, Gyapot). Antra aluminium elemekkel fedve, burkolva. Fűtés/ hűtés: Hőszivattyús(H tarifás, kedvező elszámolású). Napelemek kerültek kivitelezésre a tető szerkezeten(élő szerződés a szolgáltatóval, vissza táplálásra). Szaldós elszámolásba esik, friss telepítés, egy éves a szerződés de még csak most lesz a hálózatra kapcsolva az MVM által. Garázs felépítmény található az udvaron.Kandalló(fa, fa-brikett) telepítve a ház központi részén, ennek megfelelően a kémény kialakított. Nyílászárók( korszerű 5 kamrás, redőnyözött(elektromos irányítás)). Aljzat: 20 cm-es lépésálló, csövezett, padlófűtésű. A teraszon (50 m2) a pergóla, polikarbonát fedéssel van ellátva. Gáz nincs bekötve. Villany 3 x 16A ipari. Hálózati víz található az épületben, 9 m3-es zárt szennyvíztartály telepített. 2024- ben kezdődik a Lakópark teljes csatornázása. Ingatlanos megkeresését nem kérjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
1 Ft/hó
villany
víz
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
medence
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
B. László
+36 50 122 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
B. László
+36 50 122 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY