Eladó ház Diósd 210 nm
Eladó ház Diósd 210 nm
Eladó ház Diósd 210 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8054930
Referenciaszám: HZ013198-4493550
Frissítve: ma

Diósd eladó családi ház 5 szobás: 219,9 millió Ft

219,9 millió Ft
1 047 143 Ft/m²
210 m²
Alapterület
565 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 206 Ft
Második évtől
870 964 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hamarosan költözhető prémium minőségű családi ház DIÓSD legszebb részén eladó! CSOK, HITEL, ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKMENTESSÉG Budapest nyugati agglomerációjának kedvelt részén, Diósd Árpád-házi lakóparkban, új építésű lakóházak környezetében eladó egy 210 nm-es excluzív Eco-Smart energiatakarékos önálló családi ház. Az ingatlan egy többszörösen díjazott dizájner-tervező elképzelései alapján lett kivitelezve. A prémium anyaghasználat és a magas minőségű munka jellemzi a házat, ahol a terek elosztása és a kedvező méretek valóban nagyon vonzóvá teszik az ingatlant. Az örök panoráma, a hatalmas üvegfelületek és a 4,5 méteres belmagasság (amerikai konyhás nappaliban) a modern életérzéssel társul. Az ingatlan okos otthon előkészítései is kialakításra kerültek, az Eco-Smart Hőszivattyú padlófűtés és mennyezet hűtés és a napelem előkészítés is kialakításra került. Átadás: 2023. év vége Az ingatlan elosztása: - amerikai konyhás nappali - 4 szoba - 3 fürdőszoba + WC - külön mellékhelyiség - gardrób helyiség - tároló részek - mosókonyha - több terasz terasz és erkély - 2 állásos garázs (70nm) + 2 beállási lehetőség Az 565 nm-es telek ideális medence vagy kerti játszó kialakítására is. 
 
Az ingatlan fontosabb műszaki paraméterei: - Hőszivattyús (levegő-víz) padlófűtés HMV tárolóval - hőszivattyús mennyezeti hűtés SMART-ECO rendszer - 3 rétegű, 6 légkamrás, német gyártmányú nyílászárók színezett kivitelben - elektromos redőny dobozolás lefutókkal beépítve - napelem előkészítés, teljes csövezéssel - sík tereprendezés a teljes telek területen - kerti világítás kiépítése - térkő burkolatok a személyi bejáratok mentén - motorizált garázskapu - kamerás kaputelefon rendszer - vezeték nélküli riasztó rendszer kiépítés - elektromos kiállások - épített, színezett frontkerítés WPC kerítéslécekkel Az ingatlan teljes műszaki dokumentációja a személyes megtekintést követően a rendelkezésre áll.
A beruházást bonyolító cég számos referenciával rendelkezik társasházak, lakóparkok és családi házak építésében is. A környéken is több referencia megtekinthető egy előre egyeztetett időpontban. 

 Diósd ezen részén kialakult új városrész közlekedése nagyon jó, a közelben több bevásárlási lehetőség, szabadidőközpont, iskola, óvoda is megtalálható.
Az Amerikai Iskola mindössze 10 perces gyalogúttal elérhető.
 Hívjanak, és bármikor örömmel megmutatom az ingatlant. 219900000 Ft További információkért hívjon bizalommal!:) Holló Szilvia +36 20 3333 770 Referencia szám: HZ013198

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
csendes
amerikai konyha
gardrób
alacsony közös költség
hőszigetelt
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY