Eladó ház Domaszék 280 nm
Eladó ház Domaszék 280 nm
Eladó ház Domaszék 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8091061
Referenciaszám: 315450
Feltöltve: 14 napja

Domaszék eladó családi ház 7 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
710 714 Ft/m²
280 m²
Alapterület
1790 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Domaszék új osztásán, Szegedtől 15 km-re, az autópálya felhajtótól 2 km-re, a Hargita utcában eladó ez a 2012-ben épült 2 szintes 280nm-es hasznos alapterületű(+fűtött garázs 40nm+edzőterem 30nm+jakuzzi “páció” 30nm) lapos tetős, exkluzív kivitelezésű, minimál stílusú magánház. Teljes telek mérete 1790nm. Az ingatlan központi része az amerikai konyhás nappali, mely kiválóan alkalmas családi rendezvények megszervezésére is. A konyha minőségi gépekkel felszerelt, jól pakolható. Talajszondás hőszivattyús geotermikus padló és fal hűtés-fűtésrendszer van a házban, illetve a tetőn 4db napkollektor segíti a ház meleg víz ellátását és a kültéri Jakuzzi fűtését, valamint mind két szinten 1-1 split klíma is beépítésre került. A Jakuzzi mellett található egy kültéri 3 személyes infra szauna és 1 konditerem is. 5 szoba+1 mozi szoba,3 fürdőszoba(1 kádas,2 épített zuhany kabinos) és 4 wc biztosítja a lakók kényelmét. Az ingatlanban kialakításra került még, dupla garázs, valamint 1 mosókonyha, spájz és a lépcső alatt cipő gardrób is. A tulajdonos LOXON telefonról vezérelhető házautomatikáról tudja távolról is irányítani a szellőző rendszert, mely folyamatosan biztosítja a ház levegőjének cserélését, a hűtést, fűtést, világítást és az elektromos redőnyöket is az ingatlanban. Központi porszívó, teljes IP kamera és riasztó rendszer van felszerelve az egész házban, illetve az udvaron és az utcán is. A ház mögött található 900nm-es füves terület rendszeres locsolásáról 4 körös automata öntözőrendszer gondoskodik. Az udvari és az emeleti tető terasz műfűvel borított, melynek hangulatát fokozzák az alkony kapcsolós hideg fehér led gömbök melyek a teraszokat, az egész udvart, a telek határvonalait, valamint a ház előtt az utcát is megvilágítják alkonyattól pirkadatig. Az udvaron található még egy kültéri bojlerről működő meleg vizes kerti tusoló, amely mint az öntözőrendszer is fúrt kútról üzemel. Az elektromos kapuk és az utcai bejárati ajtó fekete üveggel és tükör betétekkel borított, illetve kamerás kaputelefonnal felszerelt. Az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt, gépesítve eladó. A tulajdonos szegedi, vagy budapesti ingatlant, illetve nagyobb értékű autót is beszámít. Kérdés esetén keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
erkély
terasz
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebőkné Hídvégi Bernadett Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebőkné Hídvégi Bernadett Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY