Eladó ház Dömsöd 260 nm
Eladó ház Dömsöd 260 nm
Eladó ház Dömsöd 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8090498
Referenciaszám: M273389
Feltöltve: 12 napja

Dömsöd eladó családi ház 5 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
307 693 Ft/m²
260 m²
Alapterület
1295 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 180 Ft
Második évtől
316 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** A fővárostól 50 km-re, a Ráckevei-Duna partján, a Kiskunság északi határán páratlanul szép táji környezetben, Dömsödön kínálok eladásra egy akár több generáció együttélésére alkalmas családi házat 20 perc sétára a Dunaparttól *** Az ingatlan egy közel 1300 m2-es telken található, 3 szintes így akár 3 generációnak is otthont adhat. A félszuterén szinten jelenleg több jármű beállásának helyet adó garázs került kialakításra, emellett egy fürdőszoba és tárolórész is adott. Némi átalakítással egy 2 fő számára kényelmes lakrész is kialakítható itt, mivel kellőképpen világos, száraz és a belső lépcsőházon, autólejárón kívül egy oldalsó, külön bejárat is van. Igény esetén fitnesz részleg kialakítására is tökéletes. A földszinten található a család igazán tágas, világos élettere: étkező, nappali, konyha és kamra, WC és egy tusoló került kialakításra. A nappali egy nagy méretű teraszra nyílik, amely jelenleg egy SZAUNÁNAK és egy JACUZZINAK is helyet ad. Az emeleten 3 külön nyíló hálószoba és a nagy méretű fürdőszoba, külön WC van. A kertre néző szobák mindegyikéből megközelíthető az ERKÉLY. Fenntartási költsége rendkívül kedvező még a klímák, a wellness berendezések használata mellett is, mivel 2 éve napelem került telepítésre a ház kedvezőbb, DNY-i oldalára. A melegért vegyes tüzelésű kazán és gázkazán felelős. További extraként a biztonságról RIASZTÓ, KAMERARENDSZER is beszerelésre került. Az udvaron kialakításra került egy kis placc kemencével a nyári sütögetésekhez. Az ingatlan az elmólt 6 évben folyamatos felújításon, korszerűsítésen ment keresztül, viszont ahogy a képeken is látszik néhány utolsó simítás a jövőbeni tulajdonosra vár, az ő igényeire szabva. Az ingatlan per és tehermentes. A környék ellátottsága jó, gyalogosan is könnyen elérhető az élelmiszerbolt, hentes, pékség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta. autóval 50 perc alatt elérhető Budapest, illetve a távolsági buszok is 50 percenként közlekednek a főváros felé. További információkért, megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
1987
Erkély:
5,2 m²
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
világos
erkély
terasz
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schvebl Vivien Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schvebl Vivien Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 634 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY