Eladó ház Dömsöd 52 nm
Eladó ház Dömsöd 52 nm
Eladó ház Dömsöd 52 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8116681
Referenciaszám: H484404
Feltöltve: 1 hónapja

Dömsöd eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
730 769 Ft/m²
52 m²
Alapterület
141 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó sorba került Dömsödön egy 52 nm-es vízparti családi ház a horgászegyesület területén. Az ingatlan teljesen felújított, könnyűszerkezetes, belül 7,5 cm kőzetgyapot kívül 10 cm-es grafitos, a tetőszerkezet 20 cm szigetelést kapott. Minden vezeték új, a riasztó rendszernek a kiállások ki lettek alakítva. A fűtés hűtő-fűtő klímával megoldott, a meleg víz ellátásról Ariston bojler gondoskodik. A telek mérete 141 nm! A házhoz tartozik egy stég is mely örök tulajdoni jogot képez. Az ingatlan két utcáról is megközelíthető, mivel a lakóközösséghez két utcafronti bejárat tartozik. Elosztás: - 2 hálószoba - Nappali - Konyha - Fürdőszoba+WC A település közúton az 51-es főúton, vonattal a Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia-vasútvonalon érhető el, Dömsöd vasútállomás a településtől kb. 6 km-re, Apaj mellett van. Szomszédos települése északon Kiskunlacháza, keleten Apaj, délen Tass, a Ráckevei-Duna túloldalán pedig nyugaton Makád, északnyugaton Szigetbecse. A községet nyugatról a Ráckevei-Duna határolja, emiatt a térség egyik meghatározó fürdő- és horgászparadicsomává nőtte ki magát, gyakran a „Stégek városaként” emlegetik. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY