Eladó ház Dozmat 195 nm
Eladó ház Dozmat 195 nm
Eladó ház Dozmat 195 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115102
Referenciaszám: M272820
Feltöltve: 1 hónapja

Dozmat eladó családi ház 5+1 fél szobás: 218 millió Ft

218 millió Ft
1 117 949 Ft/m²
195 m²
Alapterület
5000 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 692 Ft
Második évtől
863 438 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szombathely közelében, Dozmaton, az osztrák határ szomszédságában, egy igényesen kialakított több funkciós 195 nm-es családi ház! A 2017-ben épült ingatlan egy 5000 nm-es, részben domboldali telken helyezkedik el. Az ingatlan jelenleg is jól működő vendégházként üzemel, de kialakításának köszönhetően, átalakítás nélkül is kiválóan alkalmas családi használatra, akár 2 generáció számára is. Az ingatlanban egy nagy alapterületű nappali, tágas konyha étkezővel (70 nm), 4 szoba és 4 (minden szobához saját) fürdőszoba található, plusz egy teljesen külön bejáratú saját fürdőszobás apartman is tartozik hozzá. Az udvaron fedett teraszok, kerti konyha, jakuzzi, reggeliző terasz, egyedi sziklakert helyezkedik el. Az épület a legkorszerűbb szigetelésekkel, és speciális fa nyílászárókkal lett ellátva. A riasztó, illetve kamera rendszer és a füstérzékelők garantálják a biztonságot. A gépészet terén a ház helyiségenként külön szabályozható padlófűtésről, és a ház a melegvíz ellátásról 14kw teljesítményű Vaillant víz-levegő hőszivattyú gondoskodik, egy 12,5 kw teljesítményű, 3 fázisú Solar Edge inverterrel ellátott napelem rendszer által, így szinte energia számla mentes az épület. A ház BWT vízlágyító rendszerrel és helyiségenként külön klímákkal is fel van szerelve. A lakóépület előtt 6 gépkocsi tárolására alkalmas térkövezett parkoló található! Az ingatlanhoz egy különálló épületben elhelyezkedő 140 nm nagyságú igényes és modern Wellness részleg is tartozik. A finn szaunával, gőzkabinnal, 8 fős jakuzzival, fürdő dézsával, zuhanyzóval, pihenő résszel, öltözővel, páraelszívóval felszerelt Wellnessház önálló gépészettel rendelkezik, mely a lakóépülettől teljesen külön működik és külön helyiségben is helyezkedik el. A telek domboldalába még egy tiszta és rendezett borospince is található. Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, keressen bizalommal az elérhetőségeimen! Az OTP Bankcsoport hátterével teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
A+
világos
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csicsay Veronika Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csicsay Veronika Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY