Eladó ház Dunabogdány 220 nm
Eladó ház Dunabogdány 220 nm
Eladó ház Dunabogdány 220 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7685378
Referenciaszám: 360151010-146
Feltöltve: 16 napja

Dunabogdány eladó családi ház 5 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
359 090 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1164 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó, Kivételes Befektetési Lehetőség Dunabogdányban! Üzlet és otthon egy helyen! Családi ház 3 különálló lakással és üzlethelyiséggel. Üdvözöljük Dunabogdány főútján, ahol egy történelmi hangulatú, 1920-as években épült, alápincézett, karbantartott, jó állapotú, vegyes falazatú, kő és vályogház várja új tulajdonosát! A gyakorlatban 4 részre osztott ingatlan összesen 220 nm-es, elhelyezkedése pedig ideális, falu központban van mégis csendes környezetben. Ingatlanjellemzők: - Típus: Családi ház, 3 különálló lakással és üzlethelyiséggel - Méret: 220 nm - Telek mérete: 1164 nm - Lakás méretek: 2db 25nm-es és 1db 50nm-es - Üzlet méret: 70nm-es - Fűtés: Gáz cirkó, 2 lakás hűtő-fűtő (villany) rendszerrel - Tulajdoni viszonyok: 1/1-es tulajdoni hányad, tehermentes - Befektetési lehetőség: - A ház hátsó részében kialakított lakások, saját kertrésszel jelenleg is bérbe vannak adva. - Az utcafronti bejárattal rendelkező házrész, delikátesz üzletként működött, jelenleg üres.  - Téli szezonban a telek utcafronti része és kapulya megnyílik és a karácsonyi vásárnak biztosít helyet. Az ősfákkal ültetett telek nagysága lehetőségeket kínál kertészkedésre, pihenésre vagy akár további fejlesztésekre is, nagyméretű pince és tárolók segítik a mindennapi kényelmet.  Ha szeretné ezt a kivételes ingatlant, vagy további információra van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Várjuk érdeklődését és segítünk minden kérdésében! Várom hívását ! Pálmai Judit   Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor) Szívügyünk az otthonod! Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végig kísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.        

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
pince
melléképület
kábeltévé
internet
riasztó
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Judit Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Judit Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY