Eladó ház Dunabogdány 174 nm
Eladó ház Dunabogdány 174 nm
Eladó ház Dunabogdány 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972809
Referenciaszám: HZ020690
Frissítve: 16 napja

Dunabogdány eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
401 724 Ft/m²
174 m²
Alapterület
853 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk a Szentendrei Duna-ág mentén, a Visegrádi-hegység lábánál Dunabogdányban egy három lakóegységből álló, akár több generáció együttélésére is alkalmas önálló családi házat 853 nm-es telken, melynek a végében folyik a Duna.Az első lakóegység a ' nagy ház ' 102 nm-es tégla épület, mely néhány éve külső szigetelést kapott. A helyiségek körbejárhatóak, itt 3 szoba, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, valamint beépített terasz található.A fűtésről  és melegvíz ellátásról gázcirkó gondoskodik. Kiegészítő fűtésként működő cserépkályha használható. A tárolást két kb. 6nm-es pince segíti.A ház folytatásaként egy két szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba kialakítású 51 nm-es lakrészt találunk, mely erősen felújítandó állapotú. Itt a  fűtést szintén gázcirkó biztosítja valamint cserépkályha is rendelkezésre. áll  A melegvizet villanybojler szolgáltatja.Az első és második épület külön mérőórákkal rendelkezik.A második épületrészhez lett hozzáépítve az 1980-as években egy 34 nm-es garzonlakás, mely előszoba, fürdőszoba+wc, valamint szoba kialakítású. Ebben a lakrészben cserépkályha gondoskodik télen a melegről.Az udvarban két garázs és több tároló is van. A kertben gyümölcsfák nyújtanak árnyékot. A locsolás fúrt kútról megoldott. A kert végében egy kiskapun kilépve csak egy kerékpárút választ el a Dunától, mely festői látványt nyújt.Ha a fenti hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeivold Erika Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeivold Erika Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 30 822 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY