Eladó ház Dunaegyháza 72 nm
Eladó ház Dunaegyháza 72 nm
Eladó ház Dunaegyháza 72 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7926029
Referenciaszám: M261585-4528845
Frissítve: 5 napja

Dunaegyháza eladó családi ház 2+1 fél szobás: 24,7 millió Ft

24,7 millió Ft
343 056 Ft/m²
72 m²
Alapterület
671 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 686 Ft
Második évtől
97 830 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Akár 10+15 millió forint állami támogatással !! Dunaegyházán a központhoz közel, aszfaltozott utcában, felújított családi ház eladó. A település keresett, kedvelt részén található ingatlanhoz 691 m2 nagyságú, minden oldalról kerítéssel védett udvar tartozik. A téglából épült, 72 m2-es , jó elosztású házban konyha+étkező, fürdőszoba+WC , két külön bejáratú nagyobb alapterületű szoba, egy félszoba valamint közlekedő került kialakításra. A ház mellett két helyiségből álló (30 m2-es ) tároló található, mely kis ráfordítással akár egy külön lakrésszé alakítható. Az ingatlanban a hideg és meleg burkolatok, a festés, a tető, az ereszcsatorna, a kerítés és a nyílászárók is fel lettek újítva. A házba vezetékes víz, áram és a gáz is bekötve, fűtése gázkonvektorokkal megoldott. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a település központja (üzletek, iskola, óvoda, Posta, buszmegálló, stb.) és a horgászatra, vízi sportokra, fürdésre is alkalmas Duna is mindössze pár perc sétával elérhető. A vásárláshoz igény esetén díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel nyújtunk segítséget. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Zoltán Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápai Zoltán Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY