Eladó ház Dunafalva 76 nm
Eladó ház Dunafalva 76 nm
Eladó ház Dunafalva 76 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8027892
Referenciaszám: 690201199
Frissítve: 16 napja

Dunafalva eladó családi ház 2+2 fél szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
171 053 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1556 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 729 Ft
Második évtől
51 489 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye Dunafalva település csendes részén, földes úttal rendelkező utcában eladó egy cseréppel fedett, téglaépítésű, 76 m2-es családi ház. Az ingatlanban található kettő félszoba, egy hálószoba, tágas konyha-étkezővel, fürdőszoba+WC, előtér, spájz. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorokkal, a gáz a főzéshez és a melegvíz használatához van bevezetve. A családi ház laminált padlós és járólapos burkolatokkal ellátott. Az ingatlan egy 1556 nm-es telken helyezkedik el, víz, gáz és áram közművekkel ellátott. Tartozik hozzá egy betonozott alapú mobil fémvázas garázs, tároló helyiségek, több melléképület és ólak így akár állattartás céljából is megfelelő választás lehet.  Dunafalva község közvetlenül a Duna bal partján helyezkedik el, Bajától 20, Mohácstól 17 km-re. A folyó túlsó oldalán található Dunaszekcső, amellyel komp, illetve kishajó járat köti össze. A falu lakossága 917 fő, az infrastruktúra megfelelő: víz, villany, gáz-, telefonellátás megoldott. A falu gyönyörű természeti környezetben fekszik, strandolási, horgászati, pihenési lehetőség adott. Területének jelentős része a Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
garázs
kamra
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáll Anett Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáll Anett Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY