Eladó ház Dunaföldvár 408 nm
Eladó ház Dunaföldvár 408 nm
Eladó ház Dunaföldvár 408 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7864542
Referenciaszám: HZ090099
Frissítve: 16 napja

Dunaföldvár eladó családi ház 11 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
168 873 Ft/m²
408 m²
Alapterület
660 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 965 Ft
Második évtől
272 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaföldváron Duna parti sétánynál (Hősök tere) 2 épületből álló ingatlant kínálok megvételre, 660 m2-es telken!Remek lehetőség munkásszállónak, de panziónak is! A két épületből álló ingatlan egyike 1960-ban épült, vegyes falazat van, 240 m2, 6 szobával rendelkezik, 2 fürdőszobával (wc-vel), 2 konyhával, tágas folyosóval és kazánházzal. Tetőtere beépíthető és a fűtését gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal, kandallóval és cserépkályhával is meg lehet oldani. Jelenleg gázkazán szolgáltatja a meleget. Az új épület 1997-ben épült téglából, melyet panzióként üzemeltettek (168 m2). Az emeleten 5 szobát alakítottak ki, 1 közös fürdőszobával, a földszinten pedig egy tágas társalgót, konyhát és még egy fürdőszobát. Ezen a szinten van egy nagyobb tároló, melyből ki lehet alakítani kazánházat és mosókonyhát is. Ennek az épületnek nincs fűtése.A képek tájékoztató jellegűek, ezen állapot nem sok ráfordítással újra elérhető. A korszerűsítésre érdemes költeni, így mindenképpen olyannak ajánlom akinek nem akadály az, hogy foglalkozni kell az ingatlannal.Dunaföldvár fejlett és jó adottságokkal bíró város. A Duna partja minden évszakban szemet gyönyörködtető.Közelben van strandfürdő, éttermek, bevásárlási lehetőségek sokasága, jó hírű cukrászdák, patika, óvoda, iskola, bölcsőde és még sok minden más.Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran és tekintse meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY