Eladó ház Dunaharaszti 113 nm
Eladó ház Dunaharaszti 113 nm
Eladó ház Dunaharaszti 113 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8015610
Referenciaszám: M270989-4601958
Frissítve: ma

Dunaharaszti eladó családi ház 4 szobás: 115,9 millió Ft

115,9 millió Ft
1 025 664 Ft/m²
113 m²
Alapterület
573 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 336 371 Ft
Második évtől
459 048 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó családi ház Dunaharaszti Rákóczi Liget részén** Kizárólag az OTP ingatlanpont kínálatában! Kiváló lehetőség egy 113 m2-es családi házra, mely 573 m2 telekkel büszkélkedhet. Az ingatlan két külön bejáratú lakrészből áll, így ideális lehet két generáció együttéléséhez vagy befektetési célra. A nagyobb lakásban előszoba, konyha, fürdőszoba, WC, nappali, étkező és két háló található. A kisebbik lakrészben amerikai konyhás nappali, fürdőszoba-WC egyben, egy félszoba és egy szoba került kialakításra. A ház nemrégiben teljes felújításon esett át, kivéve a tetőt, így modern és kényelmes otthon várja új lakóit. Minden közművel rendelkezik,áram hálózat 3x 20A. Az udvar rendezett és szép, melynek öntőzését fúrt kút biztosítja. Az ingatlan két utcáról is megközelíthető, így könnyű a közlekedés. Az udvar akár 5 autó parkolására is alkalmas. A környék csendes, de minden szükséges szolgáltatás pár perces sétával elérhető, köztük Tesco, Lidl és Aldi üzletek. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!Finanszírozási lehetőségek és kedvezményes hitelajánlatok állnak rendelkezésre az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézésével. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bátran a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY