Eladó ház Dunakeszi 270 nm
Eladó ház Dunakeszi 270 nm
Eladó ház Dunakeszi 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8099174
Referenciaszám: 14512
Frissítve: 4 napja

Dunakeszi eladó családi ház 5 szobás: 269 millió Ft

269 millió Ft
996 296 Ft/m²
270 m²
Alapterület
902 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 780 707 Ft
Második évtől
1 065 435 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszi Szabadságligeten, parkosított szép kertel rendelkező luxus családi ház eladó! A nettó 270 nm három szinten helyezkedik el. A ház alatt egy wellness rész (73 nm) van kialakítva edzőteremmel szaunával, gardróbbal, szoláriummal, háztartási helyiséggel és egy barkácsszobával. A földszinten (100 nm) D-i fekvésű 40 nm nappali, dolgozószoba, fürdőszoba, külön WC, konyha kamrával. Az emeleten (100 nm) van 3 db hálószoba, 2 db fürdőszoba, a szülői hálónak saját gardróbja, és külön fürdőszobája van. A földszinten padlófűtés, az emeleten minden helyiségben falfűtés van. A szobákban csak falfűtés lett kiépítve. A házhoz több terasz lett kialakítva, a földszinten 70-nm, a wellness résznél 10 nm. A házban minden nyílászáró 3 rétegű hang és hőszigetelt. Ytongból téglából épült, és kívülről 5 cm dryvit szigetelést kapott. A tetőn hűtő rendszer lett kialakítva. Az autóbeállót viacolorral fedték egészen a dupla beállásos garázsig. A garázskapu és a kertkapu is elektromosan nyitható csukható. A kertben egy hőszivattyúval fűthető medence található, ahonnan a gyönyörű parkosított kertet csodálhatjuk. A kert automata öntözőrendszerrel van ellátva. Kérdésével, illetve megtekintési szándékával kérem keresse irodánkat. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2008
Erkély:
30 m²
Terasz:
80 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Futura Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 399 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Futura Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 399 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY