Eladó ház Dunakeszi 143 nm
Eladó ház Dunakeszi 143 nm
Eladó ház Dunakeszi 143 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8104635
Frissítve: 25 napja

Dunakeszi eladó családi ház 5 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 013 986 Ft/m²
143 m²
Alapterület
874 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszi alsón (Szabadságliget) kellemes adottságokkal rendelkező önálló családi ház eladó. Az ingatlan tulajdoni viszonya rendezett (1/1), per és tehermentes. CSOK hitel igénybe vehető. Műszakilag kifogástalan, akár azonnal költözhető állapotban van. A ház déli fekvésű 3 szintes (pince+földszint+tetőtér). A hasznos lakóterület 143 m2-es, ezen felül értendő a 46 m2-es pince-szuterén és egy 20 m2-es fedett terasz. A földszinten nappali, hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, előszoba található. Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba, gardrób található. A házból és kertből egyaránt megközelíthető szuterén-pincében 3 helyiség található. A ház 2005 és 2013 között épült. A mai állapotát 2013-ban nyerte el a tetőtér beépítésével. Az építkezések szakszerűen, minőségi építőanyagok felhasználásaval zajlottak. Az építési folymatok fotókkal is dokumentáltak. A fűtést, meleg vizet turbós cirkó gázkazán biztosítja. Rehau műanyag ablakok, Velux tetőtéri ablakok, tömör fa bejárati és beltéri ajtók vannak beépítve. A ház hőszigetelése környzetbarát Rockwool kőzetgyapottal történt. A teljes homlokzaton 8 cm, a tetőtérben 20 cm vastag rétegben. Az olcsóbb polisztirol szigeteléssel szemben további előnyei a hangszigetelés és a tűzállóság. Az épület érvényes energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik ami már az új 2024-es, szigorúbb előírások szerint készült. A ház az enyhén emelkedő 874 m2-es telek közepén helyezkedik el. A kertet buja örökzöldek varázsolják télen-nyáron üde zölddé és intimmé, ahol pihenés közben élvezhetjük a madarak énekét. A gyerekek egész évben egészséges és biztonságos környezetben játszhatnak a tiszta levegőn. Kerti grillező, és egy nagyobb fürdőmedence kialalkításhoz is adottak a feltételek. A locsolást tiszta vízű fúrt kút biztosítja. A telken található egy gépkocsi- és egy szerszám tároló. Az ingatlan csendes és tiszta zöldövezeti utcában található. A környék közlekedése az agglomerációhoz viszonyítva is remek. Autóval mindössze pár perc Budapest, vagy 5 perc sétára található a vasútállomás, ahol az elővárosi vasúttal 17 perc alatt lehetünk bent a Nyugati téren. Várom érdeklődését 9-19 óra között. Ingatlan irodával NEM szerződök. Köszönöm megértésüket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
jó közlekedésű
csendes
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY