Eladó ház Dunapataj, Ordasi utca 85 nm
Eladó ház Dunapataj, Ordasi utca 85 nm
Eladó ház Dunapataj, Ordasi utca 85 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7860031
Referenciaszám: HZ032966
Frissítve: 16 napja

Dunapataj eladó családi ház 2 szobás: 14,6 millió Ft

14,6 millió Ft
170 760 Ft/m²
85 m²
Alapterület
355 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 373 Ft
Második évtől
57 827 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Dunapataj Fő út mentén egy 85 nm-es családi házat.A telek amelyen a ház fekszik 355 nm-es.Az ingatlan falazata vegyes (vályog+tégla), födéme cserép.Nemrégiben új nyílás zárók kerültek korszerűsítésre valamint a bejárati ajtó kicserélése is a vételárat képzi.Az ingatlan részben szigetelve van, a munkálatom befejezése az új tulajdonost terheli.Az otthon melegéről gáz konvektorok, melegvíz ellátásról új villany bojler gondoskodik.Minden közművel rendelkezik, a csatorna telken belül van.Az ingatlanban egy szoba, nappali, étkező, tároló, előtér, konyha, kamra, és WC+fürdő található, kisebb átalakítással akár 3 szobássá is alakítható.A szoba, nappali és étkező laminált padlóval, a többi helység járólappal ellátott.2 db pince tartozik az ingatlanhoz egy 12 nm-es és egy kb 5 nm-es, valamint 2 külön bejáratú tároló 5 nm, és 10 nm-esek. Állat tartásra is alkalmas, csirke ól is található.Tömegközlekedés is kiváló, buszmegálló kb 500 m-re található valamint a központ 1 km-re.Gépjármű parkolására udvari beálló áll rendelkezésre. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.Ingyenes hitel ügyintézésben is tudok segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY