Eladó ház Edelény 53 nm
Eladó ház Edelény 53 nm
Eladó ház Edelény 53 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8130981
Frissítve: 22 napja

Edelény eladó családi ház 2 szobás: 15,6 millió Ft

15,6 millió Ft
294 340 Ft/m²
53 m²
Alapterület
712 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 45 275 Ft
Második évtől
61 787 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított családi ház, elérhető áron! Ön is ilyen otthonra vágyik? INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ Az ingatlan Edelényben található a 3780-as irányítószámmal. A település csendes, nyugodt, kiváló a családok számára. Központi elhelyezkedésű, közel minden szükséges intézményhez. A helyi boltok, iskolák és egészségügyi létesítmények könnyen elérhetők. Jó közlekedési lehetőségek, a város főbb pontjai gyorsan elérhetők. Alkalmas azoknak, akik kényelmet és nyugalmat keresnek. A környék biztonságos és barátságos. ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL Az ingatlan képe kívülről nem tükrözi a belső esztétikus, fiatalos megjelenést. A külső színezés az új tulajdonos feladata lesz. Az épület külső részén nincs szigetelés, de a felújítás jól elvégzett. A telek mérete 712 nm, így van lehetőség kertészkedésre is. Nyugat tájolású, ami kellemes délutáni fényviszonyokat biztosít. Udvari beálló biztosítja a parkolási lehetőséget. Az épület környéke jól karbantartott és rendezett. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL A ház a 2022 év során került felújításra, azonnal költözhető állapotban van. A nyílászárók cseréje teljes körűen megtörtént, a csővezetékek , a villanyvezetékek cserélve , a burkolatok újak, fiatalosak , igényesek . 53 nm-es, két szobás elrendezésű, így ideális kisebb családok számára. A fűtés gáz konvektorral megoldott, gazdaságos és hatékony. Az ingatlanban nincs légkondicionáló, de a nyugati tájolás miatt hűvös marad. Tetőtér nem beépíthető, de a tágas szobák minden igényt kielégítenek. Az udvar kiválóan használható, a kert rendezett benne termő gyümölcsfák találhatóak. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI Csendes és biztonságos, ideális családok részére. A közelben találhatók oktatási intézmények és egészségügyi létesítmények. Bevásárlási lehetőségek gyalogosan is elérhetők. Jó szomszédi viszonyok és barátságos lakók. Kiváló tömegközlekedési kapcsolatok a város többi részéhez. Szabadidős tevékenységekhez, sporthoz közeli parkok állnak rendelkezésre. A település gyorsan fejlődik, növelve az ingatlan értékét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY