Eladó ház Eger, Felnémet 140 nm
Eladó ház Eger, Felnémet 140 nm
Eladó ház Eger, Felnémet 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7903524
Referenciaszám: M260544
Frissítve: 17 napja

Eger eladó családi ház 6 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
176 596 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1281 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Eger Felnémet városrészén 140m2-es, 6 szobás családi ház eladó. A 2 külön bejárattal rendelkező, vegyes falazatú, hangulatos ingatlan az 1950-es években épült 1281m2-es telekre, majd az 1980-as években egy külön lakrésszel bővült. Helyiségei: konyha, 4 szoba, veranda, fürdőszoba és WC egyben; bővítmény: folyosó, kamra, 2 szoba, fürdőszoba és WC egyben. A fűtést gázkazán biztosítja, hőleadása radiátorokon keresztül történik. A nyílászárók fából készültek, az ablakok redőnnyel borítottak. Az udvaron számos melléképület (tárolók, szerszámos) található, ill. egy garázs és egy tárolásra alkalmas pince is helyet kapott. Parkolásra egy fedett autóbeálló alatt is van lehetőség. Az udvar füvesített, a hátsó kert gyümölcsfákkal, szőlővel, veteményessel telepített. Felújítást követően az ingatlan ideális életteret biztosíthat nagyobb, akár több generációs családoknak is, de akár üzletnek, vállalkozásra is alkalmas lehet Eger belvárosától mindössze 3km-re. 1/1-es tulajdon, per-, teher- és igénymentes, azonnal birtokba vehető. TESCO, Lidl pár perc sétára található, de a közelben megtalálható óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő, üzletek ill. különböző szolgáltatások. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel és díjmentes hitelügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Rugalmas megtekintés lehetőségével várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarisznyás Helga Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarisznyás Helga Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY