Eladó ház Eger, Szépasszonyvölgy 400 nm
Eladó ház Eger, Szépasszonyvölgy 400 nm
Eladó ház Eger, Szépasszonyvölgy 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7444592
Referenciaszám: M224846
Feltöltve: 8 napja

Eger eladó családi ház 7+1 fél szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
437 500 Ft/m²
400 m²
Alapterület
509 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 507 895 Ft
Második évtől
693 127 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Eger, Kőkút utcában, vendégházként működő családi ház, 509 nm-es telken eladó. A Szépasszonyvölgy közvetlen közelében található, 400 nm-es ingatlan három szinten helyezkedik el. A földszinten található a tulajdonosok saját lakrésze, melyet nappali/étkező, 3 szoba, gardrób, konyha, 2 fürdőszoba, mosókonyha helyiségek és közlekedő alkotnak. Külön bejárattal, az első emeleten található a vendégek fogadására kialakított 3 lakrész(mindegyike saját fürdőszobával), melyek közül az egyikben 2 szoba található, illetve közös konyha, tároló helyiség, közlekedő folyosó és a terasz. A tetőtérben pedig megkezdődött további 4 lakóhelyiség(saját fürdőszobával) és egy közös konyha kialakítása. Az ingatlan, a közelmúltban történt felújítása során új aljzatbetont és burkolatokat kapott, a teljes villamos-, víz- és szennyvízhálózatot cserélték. Új, műanyag nyílászárókat építettek be, melyek 3 rétegű üveggel vannak ellátva. A gépészet is megújult. A fűtésről, mely szintenként szabályozható, kondenzációs kazán gondoskodik. Fiatalos, modern megjelenésű ingatlan, mely lakhatás és befektetés céljából is kiváló választás. Jöjjön el és győződjön meg személyesen a leírtakról! Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1966
Terasz:
114 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY