Eladó ház Eger 149 nm
Eladó ház Eger 149 nm
Eladó ház Eger 149 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7884450
Referenciaszám: M252894-4491937
Frissítve: ma

Eger eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
536 242 Ft/m²
149 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, eladó egy családi ház Eger csendes és kedvelt kertvárosi részén! A 2018-ban teljeskörűen felújított, tágas, 149 m2-es ingatlan minden kényelmet és komfortot kielégít. A ház alsó szintjén 1 hálószoba, nappali, konyha étkezővel ,fürdőszoba, toalett, és egy garázs kapott helyet. Az emeleten 3 szobát, külön fürdőt, toalettet, és egy tágas nappalit alakítottak ki tulajdonosai. A konyha beépített bútorral van ellátva, és gépesített, így minden kornak megfelelő igényt kielégít. Az ingatlan egyik leglenyűgözőbb része egy hatalmas, 43 m2-es terasz, amely tökéletes családi összejövetelekhez vagy pihenéshez. Itt élvezheti a szabadban eltöltött időt. Az ingatlanhoz tartozik egy száraz boltíves pince, amely ideális zöldségek és gyümölcsök tárolására. A fűtést és a melegvizet korszerű kondenzációs fűtésrendszer biztosítja, az ingatlan szigetelt, így a költségek hatékonyan alacsonyan tarthatók. A nyári meleg napokat hűtő-fűtő klíma teszi kellemesebbé. Az udvar gondosan parkosított és rendezett, így gyönyörű környezetet biztosít a család számára. Itt a gyermekek játszhatnak, és a felnőttek pihenhetnek és kikapcsolódhatnak. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ez az otthon ideális választás lehet egy család számára, aki egy csendes, kertvárosi életstílust keres Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal, megtekintse meg ezt a csodálatos ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY