Eladó ház Eger 76 nm
Eladó ház Eger 76 nm
Eladó ház Eger 76 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7960042
Referenciaszám: M269016-4561657
Frissítve: 6 napja

Eger eladó családi ház 3 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
723 553 Ft/m²
76 m²
Alapterület
350 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 595 Ft
Második évtől
217 800 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!! Eladásra kínálok Eger belvárosában egy 76 m2-es, teljesen felújított családi házat! Az ingatlan magába foglal két hálószobát, nappalit, gardróbot, étkezőt, konyhát és fürdőszobát. A családi ház 2017-től kezdve teljes körű felújításon esett át, amely magában foglalta az új víz-, szennyvíz-, villany-, és vízvezetékek kiépítését. A tető cseréje megtörtént, melyet cserép fedtek be, így az ingatlan esztétikailag és szerkezetileg is kifogástalan állapotban van. A fűtést és a melegvizet modern, korszerű gázcirkókazán biztosítja, így a komfortérzet maximális. A ház nyílászárói is kicserélésre kerültek, háromrétegű ablakokra, ami javítja a hőszigetelést és csökkenti a zajszintet. Az épület teljes szigeteléssel rendelkezik, nemesvakolattal borítva, így energiatakarékos és alacsony költségből fenntartható. A kis, de rendkívül rendezett udvaron egy 20 m2-es garázs és egy 12 m2-es tároló kapott helyet, így a tárolási lehetőségek is meg vannak teremtve. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget egy igényesen felújított, belvárosi családi házra! Kiváló választás befektetőknek, szállásadásra, családok számára! Keressen minket a részletekért és időpont egyeztetésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY