Eladó ház Eger 423 nm
Eladó ház Eger 423 nm
Eladó ház Eger 423 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8068256
Referenciaszám: M271551-4620462
Frissítve: 6 napja

Eger eladó családi ház 2 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
110 875 Ft/m²
423 m²
Alapterület
423 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 116 Ft
Második évtől
185 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Heves vármegye székhelyén Egerben, a közkedvelt Lajos-város városrész biztonságos részén, bölcsőde, óvoda, általános és középiskola, orvosi rendelő, bevásárló központ 500 méteres közelségében, 1964-ben 423 nm-es telken épült, kő és tégla falazatú, 75 nm hasznos alapterületű, azonnal beköltözhető állapotú, összkomfortos családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó! Az ingatlan a belső udvarra néző napfényes, nagy előszobával, nagy konyhával, a csendes utcára néző 2 nagyszobával, közlekedő folyosóval, fürdőkádas fürdőszobával, WC-vel, nagy kamrával rendelkezik, fűtéséről gázkonvektorok vagy a kéményekhez csatlakoztatható kályhák gondoskodnak. A szobák eredeti tölgyfa parkettásak, a többi helyiség járólapos, nyílászárói fából készültek és jól záródnak. Az utcáról az udvarra 2 személyautó befogadására alkalmas fedett, zárható kocsi-beállón keresztül lehet bejutni, innen nyílik egy 20 négyzetméteres alsókonyha kamrával, alatta 25 négyzetméteres, száraz pince is található. Az udvaron két nagy, fedett, tégla falazatú tároló, amelyek zárható garázsokká is átalakíthatóak, virágoskert és ásott kútból öntözhető veteményeskert is van, amelyek kikapcsolódást és aktív pihenést is tudnak nyújtani az itt lakók számára Ezt a családi házat elhelyezkedése és a közelben található, minden igényt kielégítő, fejlett infrastruktúra miatt, egyedülálló és családos vevőknek, fiatal és idősebb házaspároknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani. Ügyvédi háttérrel több, mint 25 éves gyakorlattal, Babaváró kamatmentes hitel, CSOK-PLUSZ hitel, kamatkedvezményes jelzáloghitel közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére! A megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, jöjjön, nézzük meg együtt álmai otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY