Eladó ház Eger 80 nm
Eladó ház Eger 80 nm
Eladó ház Eger 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8090283
Referenciaszám: M273250-4632348
Frissítve: 4 napja

Eger eladó családi ház 2+1 fél szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
368 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
623 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Heves megye, Eger felnémeti városrészén eladásra kínálunk egy hangulatos 80 m2-es családi házat. Az ingatlan kiemelkedően kényelmes és praktikus elrendezéssel rendelkezik. A ház magában foglal 2 tágas hálószobát, egy kényelmes félszobát, felszerelt konyhát étkezővel, külön toalettet és fürdőszobát, valamint egy praktikus közlekedőt és kamrát. Az épület hátsó részében kapott helyet a vegyestüzelésű- és gázkazán, melyek gondoskodnak a hatékony fűtésről, míg a melegvizet a villanybojler biztosítja. A ház további előnye, hogy rendelkezik egy közel 35 m2-es épületrésszel, mely ideális lehetőséget kínál nagyobb nappali kialakítására, vagy más funkciók számára. Az udvar első része térkövezett, mely akár 3 autó számára is elegendő parkolóhelyet biztosít. A hátsó kert kivételesen gondozott, öntözése megoldott, így kellemes kikapcsolódást nyújt új tulajdonosai számára. Az épülethez több tároló is tartozik, így a minden hétköznapi szükségletet könnyedén el tud tárolni. Ha Ön is szeretne otthonra lelni ebben a barátságos környezetben, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg közelebbről ezt a kis komfortos családi házat. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Godó Melinda OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Godó Melinda OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY