Eladó ház Emőd 165 nm
Eladó ház Emőd 165 nm
Eladó ház Emőd 165 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8079799
Referenciaszám: M232335
Feltöltve: 18 napja

Emőd eladó családi ház 4 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
169 091 Ft/m²
165 m²
Alapterület
1038 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolctól 20 km-re, Emőd Patak utca 8. szám alatt eladó egy 4 szobás, eltolt szintes, 165 m2-es, összkomfortos családi ház. Az ingatlan 1990-ben épült szilikátból, cserép fedéssel, fa nyílászárókkal. Az épület alatti pincében található egy vegyestüzelésű-, és egy gázkazán, amelyek radiátorokon keresztül adják le a hőt, a melegvíz-szolgáltatást villanybojlerrel oldották meg. Minden szoba külön bejáratú, a földszinti lakótér a mai kor igényének megfelelően alakítható. A ház felújítása, korszerűsítése az új tulajdonos feladata lesz, így otthonát saját ízlésére formálhatja. Az 1038 m2-es telken az épület folytatásában egy terasz, két garázs, valamint tárolók is helyt kaptak. Jelenleg a szünetel a földgázszolgáltatás, a gázórát vissza kell szereltetni. Ajánlom az ingtatlant gyermekes családoknak, akik Miskolchoz közel, mégis csendes helyen képzelik el az életüket, jó lehetőség több generáció együttélésére, és vállalkozók is megtalálhatják itt a számításukat, mivel a garázsból kialakított helyiség üzletként funkcionált. Készpénzes vevők jelentkezését várjuk. Ha az ingatlan felől érdeklődik, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki Hilda Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 550 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki Hilda Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 550 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY