Eladó ház Érd, Dombosváros 295 nm
Eladó ház Érd, Dombosváros 295 nm
Eladó ház Érd, Dombosváros 295 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7799488
Referenciaszám: 4436
Feltöltve: 10 hónapja

Érd eladó családi ház 6 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
440 339 Ft/m²
295 m²
Alapterület
850 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozzon erre, kód: 4436KE - TEHERMENTES ÖNÁLLÓ HÁZ - AKÁR 2 GENERÁCIÓNAK IS - TÁGAS TEREK - NAPPALI + 5 SZOBA + 2 FÜRDŐSZOBA + TERASZOK + DUPLA GARÁZS Érd Parkváros kedvelt részén, csendes mellékutcában 850nm-es parkosított telken belső kétszintes (+ szuterén szint), nappali + 5 szobás, dupla komfortos, összesen 295nm-es önálló családi ház eladó 2 gk-s garázzsal, extrákkal! A ház szintenkénti felosztása a következő: Szuterén szint: 2 férőhelyes szerelőaknás garázs, kamra, kazánház. Földszint: előszoba, konyha-étkező, nappali és egy abból nyíló 15nm-es terasz, fürdő-wc, 1 szoba, hátsó 30nm-es fedett terasz. Tetőtér: közlekedő-gardrób (beépített szekrényekkel), fürdő, wc, 4 szoba és galéria. Rövid műszaki ismertető: Az épület az 1990-es években épült beton alapra. 30-as tégla főfalak, 5cm-es szigeteléssel ellátva. Tégla válaszfalak. Beton födém. A tető az elmúlt évek során zsindely fedést kapott. A nyílászárók fa szerkezetűek, 2 rétegű thermoplan üvegezéssel ellátva, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Burkolatok: járólap és laminált parketta. Fűtés és meleg víz ellátás: Az ingatlan fűtése kombi-gázkazánról üzemel, radiátoros hőleadókon keresztül. Alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán, illetve a nappaliban egy kandalló is rendelkezésre áll. A meleg víz ellátás villanybojlerről is történhet, éjszakai áram használatával. A kertben számos tárolási lehetőség, valamint hobbi kertészeknek egy melegház is található. Parkolás: szuterén szinten 2 férőhelyes garázsban, valamint térkövezett udvari beállóban lehetséges. Extrák: redőny, szúnyogháló, riasztó rendszer, 1 db. klíma, beépített-gépesített konyhabútor, elektromos nagykapu, elektromos garázskapu, 30nm-es kerti kő grill, 52m mély fúrt kútról üzemelő öntözőrendszer. Megközelíthetőség és infrastruktúra jó: A Volánbusz Budapest Etele térre közlekedő járatának megállója 5 perc sétatávolságra található. Autóval az M7 autópálya pár perc. Bevásárlási lehetőségek, továbbá iskolák, óvodák autóval szintén 5-10 perc alatt elérhetőek. További hasonló ingatlanok találhatók még a kínálatunkban! Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK! Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal! A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni! Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
beépített konyhabútor
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kató Edina Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 976 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kató Edina Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 976 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY