Eladó ház Érd, Érdliget 168 nm
Eladó ház Érd, Érdliget 168 nm
Eladó ház Érd, Érdliget 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7914684
Referenciaszám: M261417
Frissítve: 1 hónapja

Érd eladó családi ház 3+1 fél szobás: 83 millió Ft

83 millió Ft
494 048 Ft/m²
168 m²
Alapterület
596 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 887 Ft
Második évtől
328 740 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÉRDLIGET LEGSZEBB RÉSZÉN ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ! Ha már sok házat megnézett és nem tetszett az elosztása, vagy nem tetszettek a burkolatok, legszívesebben szétverte volna a fürdőszobát? Akkor itt a nagy lehetőség, hogy saját ízlés szerint befejezzen egy majdnem kész családi házat. Érdligeten keresi új gazdáját egy szerkezetkész, kétszintes, 168 nm-es családi ház magánszemélytől. Az 596 nm-es sík telken álló ház 85%-os készültségű pillanatnyilag. A burkolatok, szaniterek, belső ajtók, tetőtér szigetelés az új tulajdonosra vár. Megegyezés szerint a használatbavételi engedélyig a mostani tulajdonos eljuttatja az épületet. Tégla építésű, műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal, betoncserép fedéssel. Gáz fűtésre tervezett, a földszinten padlófűtés, a tetőtérben radiátoros. Gépészeti kiállások gázhoz, fürdőszobában vizesblokkoknál beszerelésre kerültek. A földszinten nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, terasz, a tetőtérben két szoba, fürdőszoba elosztású. Igény szerint még két szoba kialakítható. A félemeleten, a garázs tetejére egy 30 nm-es teraszt terveztek, valamint ezen a szinten találjuk a háztartási helyiséget is. A ház alatt egy 10 nm-es pince is található. Az egész ház tágas, napfényes, DK-i fekvésű. Kiváló lokációval rendelkezik, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, tömegközlekedés néhány száz méteren belül. Az OTP Bank kínálatából kedvezményes hitelkonstrukciókkal, valamint teljeskörű ügyintézéssl állunk vevőink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Éva Zsuzsanna Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 681 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Éva Zsuzsanna Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 681 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY