Eladó ház Érd, Fundoklia, Visegrádi utca 22. 60 nm
Eladó ház Érd, Fundoklia, Visegrádi utca 22. 60 nm
Eladó ház Érd, Fundoklia, Visegrádi utca 22. 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7722550
Frissítve: 7 hónapja

Érd eladó családi ház 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
665 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1092 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd legszebb részén, közvetlenül a Fundoklia-völgy Természetvédelmi Terület lábánál fekszik ez a 1092 m2 területű, örökpanorámás telek, 60 m2-es felújítandó házzal, mely akár bővíthető is. Érd legfelkapottabb utcája, melyben több mint 30 új építésű ház nőtt ki a földből, kb. 1-2 év leforgása alatt. Csendes környék, tiszta levegő, a csodálatos völgy természeti értékeinek köszönhetően. Örökpanoráma, hiszen a telek közvetlenül határos a völggyel. Mivel az Érdi-Fennsíkon helyezkedik el a telek, a magaslat miatt is jó a levegő, az utca végén pedig kis erdő található. Zsákutca, nincs átmenő forgalom. Ház területe: bruttó 60 m2, nettó 51 m2, Falazat: vegyes (vályog, tégla, kő) Elrendezése: 2 szoba, 1 fürdőszoba, konyha, kamra A ház kibővíthető és felújítandó. A telken található egy kisebb melléképület is, mely garázsnak, tárolónak is használható. Telken: víz, villany bevezetve A telek ciszternával rendelkezik, mely az esővíz tárolására szolgál, s melyből egész évben locsolni, gondozni lehet a kertet. A közvetlen völggyel határos telkek már elfogytak, utolsó lehetőség. Megközelítése: Érd-Parkváros külső részén helyezkedik el, M7 autópálya feljárótól autóval néhány perc. Befektetőknek, építési vállalkozóknak is ajánlott, ikerházat is lehet a telken kialakítani.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
félkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
panoráma
étkező
kamra
melléképület
műhely
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 688 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 688 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY