Eladó ház Érd, Parkváros 126 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 126 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 126 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7989963
Referenciaszám: M269941
Frissítve: 3 hónapja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 030 952 Ft/m²
126 m²
Alapterület
827 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 06. 16. 1:30 és 2024. 06. 16. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd - Parkváros csendes, de mégis központi részén megvásárlásra kínálok egy egyedileg a tulajdonos által tervezett és kivitelezett családi házat. Minden helyiségbe törekedtek az egyediséget belevarázsolni, mi sem tükrözi jobban, mint a 20m2-es távirányítós tetőablak és a padlóba süllyesztett akvárium, vízteres kandalló a nappaliban, szauna a fürdőben (megegyezés tárgya) természetes márvány padló, és még rengeteg ilyen apró dolog van, ami az egyediséget és a minőséget tükrözi. Az ingatlan 827 nm-es telekkel rendelkezik melyen nettó 126,6 nm-es családi ház és egy tágas 60 nm-es garázs található egy kis műhellyel illetve egy 40 nm-es kisház mely még behelyezésre vár. A ház egyedi kivitelezésű, minőségi anyagokból készült és magas kategóriás burkolatok lettek beépítve. 3 szoba, ebből egy galériás, egy fürdő, mosókonyha és egy tágas természetes fényben gazdag amerikai konyhás nappali. A ház fűtése gáz cirkóval van megoldva, illetve vízteres kandallóval, a hőleadás pedig padlófűtéssel és radiátorokkal. A bejárata Északnyugati, a hátsó kijárata pedig Délkeleti fekvésű. A hátsó részén az ingatlannak van még egy fedett terasz, egy kis gyerekmedence és egy tágas zöld udvar is. A közelben általános iskola, több óvoda és bölcsőde is van, boltok, szolgáltatók. 2 perc sétával pedig a buszmegálló is elérhető. A környék biztonságos és csendes. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. CSOK, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
beépített konyhabútor
riasztó
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszlányi-Molnár Éva Mária Érd Velencei út 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszlányi-Molnár Éva Mária Érd Velencei út 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY